Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 7:40 pm Předmět: Serpin |
|
|
Zdravim vazene cleny Spolku.
Stalo se, ze me cesty osudu zavedli az k Vam. Memu samotarstvi je konec a to od chvile, kdy jsem poznal nektere lidi od Vas. Dlouho jsem vahal zda-li se vubec pridam k nejakemu spolecenstvi, ale privetivost Vasich clenu me nakonec presvedcila. Verim, ze bych byl pro Spolek prinosem, ackoliv jsem jeste mlad a nemam moc zkusenosti. Avsak povede-li mne ze zacatku skuseny ucitel, rychle se vse naucim. Jsem zvykli na rovne a cestne jednani. Coz je jiste ve Spolku standartem.
Zadam Vas tedy:
Prijmete me mezi sebe - vynasnazim se, abych nebyl pro vase spolecenstvi hanbou. To slibuji na svou cest.
Ma cesta do Britanie byla hodne klikata - poslyste kterak me bohove nasmerovali az sem:
Muj pribeh zacal v době, kdy se po Britanii prohanela pouze divoka zver. Verte mi nebo ne, ale sam nevim kolik let uplynulo od doby, kdy jsem spatril svetlo tohoto sveta. Tak tedy pekne poporadku.
Narodil jsem se do rodiny vyznamneho bojovnika Ordena a dobreho pritele krale Erlinora, mocneho vladce ostrova Helion. Moje matka, Aerlin, bohuzel zemrela při porodu. Otec truchlici nad ztratou milovane zeny byl zakratko povolan svým kralem do boje proti Zlu, jenz prichazelo ze severu. Vypravelo se, ze pekelne hordy vede temny kouzelnik Graasil. Bitva byla jak krvava lazen a mnoho hrdych rytiru padlo. Mezi nimi i muj otec. Zemrel po boku svého krale. Domu se vratila jen mala část kdysi mocne armady. Sam kral se vratil s mnohym poranenim a s uplne sedymi vlasy. Avsak Zlo bylo zahnano zpet na sever. Vladce Erlinor dal memu umirajicimu otci slib, ze se o mne postara a vychova ze me valecnika hodneho jeho jmena. Vyrustal jsem tedy na kralovskem dvore. Od malicka me v boji trenovali nejlepsi mistri mece. Vecery jsem znaven poslouchal hrdinne pribehy rytiru a pisne o jejich statecnosti. Slysel jsem mnohokrat i podrobnosti o smrti meho otce a zacala ve me klicit nezmerna nenavist k jeho vrahovi kouzelnikovi Graasilovi. Nemel jsem v hlave nic jineho nez-li myslenku na den kdy vnorim mec do jeho srdce. Osud tomu chtel a tuto sanci jsem dostal. Bylo mi cerstve 15 a ja dostal svůj první mec. Byl jsem stastny. Mou radost kalily jen chmury na tvarich okolo. Zacalo se povidat mezi lidem, ze Graasil nabral znovu sily a hodla brzy zautocit. Vsichni zili v obavach kdy tento den nastane. Jednoho dne se od severu zacali rychle priblizovat temne mraky. Lid byl povolan do zbrane a to vcetne me. Brzy rano jsme měli vyrazit. Celou noc jsem nespal. Je to tady, ma první vyprava, znelo mi hlavou. Tesil jsem se a zaroven bal. Na nadvori byl jiz osedlan muj kun a jen co jsem nasedl zaznela trubka a vyrazilo se. Jako by i priroda tusila, zacala nad nami plakat – spustil se dest. Prekrocili jsme reku a vyjeli na kopec. Srdce se mi prudce rozbusilo, spatril jsem šiky nepratel. Byla jich presila deset na jednoho. Dostal jsem strach. Vrasky na tvari krale jako by se ještě vic prohloubili. Zavelel do utoku. Vyrazili jsme. Ja uprostred rytiru. Kone leteli tryskem do udoli. Jako nuz do masla se vnorila nase jizda do jejich rad. Vsude pach krve. Ja jsem zurocil to co me mistri mece naucili a hromada mnou zabitych potvor zacala narustat. Zahledl jsem koutkem oka usmev na tvari Erlinora. Byl jsem na sebe pysny. Když tu najednou zaslechnu sileny jekot – ještě ted mam husi kuzi, když si na ten zvuk vzpomenu. Zpoza skali se vynoril houf demonu a pustil se do nas. Odrizli me s kralem od ostatnich. Museli jsme ustoupit. Drz se me ! prikazuje kral a ja ho nasleduji. Objizdime obloukem demony a ritime se z boku ke sve armade. V tom se Erlinor zamraci a zakleje. Kouknu smerem, kterym se diva a spatrim velitele pekelnych armad temneho Graasila. Kral pobidne kone a probiji se k nemu. Jedu za nim. Graasil spatril krale a rychle vyslovil par magickych slov a vyvolal tak 5 demonu, kteří se okamzite vrhli na krale. Jenze to je zkuseny bojovnik a chrani ho aura seslana nasimi magy. Probiji se dal a ja fascinovane hledim jak pod jeho mecem pada další a další demon. Uz stoji tvari v tvar kouzelnikovi. Ten se ho pokousi paralizovat, ale neuspesne. Temny mag zamumla formuli a razem jsou z nej 3. Vsichni se vrhnou na krale a ja s ulekem sleduji jak jeden z nich vrazi dyku do jeho srdce. Kral je mrtev a Graasil se pekelne chechta. Zachvatila me silena zurivost. Jako omameny seskocim z kone a bezim s naprazenym mecem az k nemu. On se sklonen vysmiva mrtvemu krali a tahle jeho chvilkova nepozornost mi pomohla a ja se zavrenyma ocima do nej zaborim mec. Carodej se prekvapene kouka na mec ve sve hrudi a pak na mne, hrozive se zasklebi a cosi zakrici. Zacinaji mi tuhnout nohy a ja sleduji jak se zacinam menit v kus ledu. Vydesen k smrti ještě vidim jak zem puka a vse kolem pohlcuje more. Temny carodej vyrkl nejmocnejsi kouzlo a vyvolal obrovske zemetreseni, které uplne znicilo ostrov Helion a zahubilo vsechny jeho obyvatele. Nez vydechl naposledy ještě zvolal: Nikdy nevyhrajete. Dal nevim nic, vse se ponorilo do tmy. Az jsem spatril lorda Britishe a jeho magy. Pozdeji jsem se dozvedel, ze me telo v kusu podivneho magickeho ledu vylovili rybari kdesi uprostred oceanu. Lord British mi také řekl, ze jeho nejlepsim magum trvalo mesic nez prolomili kouzlo, které me zmrazilo. Potom me pohostil a ja mu povedel svůj pribeh. Byl velmi prekvapen a rikal, ze ostrov Helion neexistuje. Teprv pak mi to doslo - muj ostrov byl znicen a ja jsem jediny kdo prezil. Jen bohove vedi jak dlouho jsem plul po mori promenen v ledovou kru. Nohou to byt stovky i tisice let. Podlomili se mi kolena a omdlel jsem. Druhy den jsem vse zvazil a bylo mi jasne, ze me tu musí mit za blazna. Nikdo memu pribehu nebude verit. Jen ja vim, ze je to pravda. Pozadal jsem Lorda Britishe o prominuti, ze bych rad navstivil lecitele, protože se citim nemocen. Lord mi venoval nejake zlato a ja odesel. Tak zacal muj novy život zde v Britanii. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 7:53 pm Předmět: |
|
|
Nuže o tvé žádosti nemám nejmenších pochyb, pokud jsou tvé úmysly čisté jako tvůj štít.
A krom toho máš to neuvěřitelné štěstí, že jsi dostal zrovna nejstaršího nebo chceš-li "nejsenilnějšího" dědu z celého Spolku jako svého patrona.
Až nabereš trochu kuráže ozvi se mi na můj komunikační krystal zahrnu tě ideáli našeho společenství . . . Hlavně nesmíš věřit všemu co ti napovídám a podaří se ti snad přežít
Snad konečně najdu někoho, kdo by si mohl pomatovat dávnou minulost jež se mi za ta tisíciletí vytratila z mysli. _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 8:07 pm Předmět: |
|
|
Zdravím tě Serpine.
Máš moc pěkný příběh *teď ho dočetl*
Doufám, že se někdy uvidíme.  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 8:12 pm Předmět: |
|
|
Sharlon Emir :
- jsem potesen a tesim se na spolupraci. (Pls pisni mi na ICQ)
Alexandr:
- dekuji a rad Te poznam
All:
- poznam rad vsechny  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adosh Wisp
Založen: 26. 09. 2004 Příspěvky: 446 Bydliště: Britain domek č.9(praha)
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 8:43 pm Předmět: |
|
|
Zdravím tě Serpine kamaráde
vítej mezi žadatele. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 8:47 pm Předmět: |
|
|
Zdravím tě Serpine. Přidám se k Sharlonovi a poprosím tě aby ses mi ozval taky na KK protože je to stejně tvojí povinností . (napsat Pánovi rekrutů) _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sharlon Emir Nightmare

Založen: 12. 02. 2004 Příspěvky: 984 Bydliště: Místo věčného odpočinku
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 8:58 pm Předmět: |
|
|
Wolf napsal: |
Zdravím tě Serpine. Přidám se k Sharlonovi a poprosím tě aby ses mi ozval taky na KK protože je to stejně tvojí povinností . (napsat Pánovi rekrutů) |
Já se ho optám a jeslti zjistím, že jsi mu dal za úkol sehnat ti víííínko, tak ti zařídím týden o vodě  _________________
Smrt je jediná životní jistota!
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 9:09 pm Předmět: Vino ??? |
|
|
Tag to u nas v Plzni moc nevedeme, ale mame tu tusim jakysi pivovar  _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 9:13 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Jsem rad ze mohu cist tvoji zadost prave tady... Pamatujes jak si byl uplny zacatecnik ? Zaujal si me a ja te obdaroval...A neleituji to.Tak ze vitej... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: pá říjen 08, 2004 9:15 pm Předmět: Fleku |
|
|
Pamatuju - a to jestli me prijmete mezi sebe bude pro me cest. Tesim se na vypravy
A Spolek - to byla pro mne jedina mozna volba - nikdo jiny me natolik nezaujal - jen vase spolecenstvi _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|