Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Kelnor
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kelnor
Arach

PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2004 10:08 pm    Předmět: Kelnor Odpovědět s citátem

*Na breh ostrova narazil nevzhledny a napolo rozpadeny vor. Upir se pri otresu skutalel na pevninu, cely spinavy a poset cetnymi ranami. S vypjetim veskerych sil, jez mu jeste zbyly se zacal plazit pryc od more.*

Kde to sem? Jak sem se vem vubec dostal?

*Jeho pamet byla znacne proridla. Nekolik mesicu stravil na mori. Jak se plazil dale do vnitrozemi, zahledl v dalce domy.*

Zachrana. Snad mi nejaka dobra duse pomuze.

*Presto ze vedel ze lide nemaji upiry prilis v lasce a chovaji k nim znacnou neduveru, doplazil se k domu nedaleko od more. Na stitku stal napis: Spolek.*

Mozna ze tady najdu utociste.

*Snazil se zvednout ruku a zabusit na dvere ale to uz se mu nepodarilo. Umorna a namahava cesta ho zbavila vsech sil a upadl do bezvedomi*

"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znovu."
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu  
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2004 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už byla tma, když se Wolf vracel z večeře v Jhelomském hostinci. Rozhodl se že než si půjde k sobě domů lehnout, pro jistotu omrkne Spolek jestli je vše v pořádku. Člověk nikdy neví, když po světě běhá tolik zlých lidí. Navíc Spolek je odsud jen pár minut chůze a po večerní procházce se usíná lépe.

Wolf dorazil ke Spolku, po tmě v batohu nahmatal klíč a chystal se jej strčit do zámku když náhle o něco zavadil nohou.

In Lor!

...zvolal Wolf aby lépe viděl.
Na zemi ležel nějaký muž. Nehýbal se a oči měl zavřené.
Paladin si pomyslel že asi spí a tak do něj zlehoučka strčil nohou.
Nic. Štouchl silněji a zase nic.

Že by byl byl mrtvý? Ne není.

...říkal si Wolf nahlas, možná aby si dodal odvahy a sklonil se k hrudi
ležícího. Tlukot srdce byl jasně zřetelný.

Achjo, proč zase já. Proč jsem sem vůbec chodil. Už bych si mohl hovět v posteli. Ale pomoci mu musím.

Wolf otevřel dveře a s vypětím všech sil dotáhl cizince na lavičku u tréningového prostoru a tam ho položil.

Teda to je ale kus chlapa! Vsadil bych se že já bych byl už asi tuhej kdybych měl po těle tolik ran.

Vytáhl z batohu obvazy a začal mu obvazovat rány.
Když dělal poslední uzlík, všiml si neobvykle velkých tesáků v pootevřených ústech cizince

Že jsem si toho nevšiml dříve! On je to upír! Doufám že není zlý.

Wolf se zvedl a odešel do skladu pro pár lahviček s krví.
Postavil je na zem vedle upíra, odzátkoval je a přinesl si od stolu židli na kterou se posadil a koukal na cizince

Snad ho ta "vůně" krve probere. Ale co když se rozhodne uchutnat i tu moji?

Paladin se ujistil že má za opaskem svůj nůž a dál pozoroval ležícího upíra
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
Moloch

PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2004 11:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlady hranicar se po vecernim lovu vracel domu se slusnym ulovkem, jelikoz byl spokojeny, tak si piskal a v sedle se pohupoval, kdyz projizdel na svem koni okolo Spolku, aby se koukl jestli se tam znovu neukazala gorila, kterou si chtel ochocit, uvidel oknem Wolfika, jak obvazuje neco co melo lidskou podobu, ale nemelo to s clovekem moc spolecneho. Zatukal na dvere a Wolfik mu sel otevrit, kdyz hranicar vstoupil uvidel na rukou paladina krev a zhrozil se. *Co se stalo?* vyhrkl a pevne sevrel rukojet dyky u pasu. Pote, co paladin dovypravel pribeh cizince, uslysel mlady hranicar podivne zvuky, sli se spolu podivat co se deje. Lahve, ktere Wolfik pripravil na zem byli jiz prazdne a upir v plne sile... *Zdravim te a vitam te u nas*, rekl mlady hranicar a chtel podat upirovi ruku, avsak na pul cesty si to rozmyslel, jelikoz uvidel upirovi paraty.
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne říjen 24, 2004 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já tu sedím 3 hodiny sleduji vás a když na minutku odejdu tak se vzbudíte? *usmál se ale bylo viděl že se trošku bojí*

Já jsem Wolf, jak už jsem říkal před třemi hodinami jsem vás našel ležet u našich dveří v bezvědomí. Vzal jsem vás dovnitř a ošetřil vám rány.
Koukám že vám ta krev chutnala. *zachvěl se mu hlas*

Už je vám lépe? Jo, málem bych zapomněl *pokračoval Wolf aby zakryl svoji nervozitu* tohle je Leny. Je naším novým žadatelem o členství. Jste totiž v domě guildy Spolek...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky  
Liche

PříspěvekZaslal: po říjen 25, 2004 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý příběh....
Bohužel jsem tě nemohl potkat ... Sad
Titán

PříspěvekZaslal: po říjen 25, 2004 6:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*přišel do Spolku, na zemi byly zbytky krve, již zaschlé*

Kdo si tu zase hrál, chjo.

*šel ke sve bedniččce, přehraboval se tam, poté odešel k nástěnce a četl, krátkým pohledem přelétl podlahu s krví a znovu nástěnku*

Aha, upír, no to by odpovídalo.

*až přijde tak si to utře*
Lizardman

PříspěvekZaslal: po říjen 25, 2004 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim cizince, zatim jsem te tusim nepotkal, ale rad potkam bratra krve .....

Vampiric Phantom
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky  
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: po říjen 25, 2004 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

*docital svitok na nastenke*
Aaaa, rodny...dalsi syn noci...vitam ta medzi ziadatelmi,zelam uspech.
Krv s Tebou.
*zacal hladat nejake flasky s krvou*
Ochota ucit se je volba;
Arach

PříspěvekZaslal: po říjen 25, 2004 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Upir otevrel oci. Citil se nesmirne zeslably ale mel uz dost sil na to aby se probral. Rozhlizel se primhourenyma ocima. Rozmazane videl v mistnosti nejakou postavu. Ozvalo se zaskuceni. Cetne rany na jeho tele zpusobovali ukrutnou bolest. Upir potreboval krev. Pokusil se zvednout z postele. Jeho touha po krvi uz byla tak silna ze mel v umyslu vysat dokonce cloveka, i kdyz to nebyvalo jeho zvykem. Kdyz polozil na zem nohu zavadil o nejake lahvicky. Zasmatral rukou. Krev!
"Ahhhh, krev."
Vypil rychle dve lahvicky za sebou. Dostavila se okamzita uleva. Sahl po treti lahvicce, kdyz v tom mu zachytil ruku muz ktereho predtim jen mlhave zahledl.
"Nic se nema prehanet pane."
Upir uz byl schopen vydat ze sebe par slov.
"Dobry..dobry den," vykoktal ze sebe, "kde to sem?"
"Ste ve Spolku," rekl muz. "Ja jsem Wolf, nasel sem vas vcera vecer lezet pred dvermi naseho domu. Vypadate dost spatne."
Upir se snazil pohnout, ale moc se mu to nedarilo. Citil jen velkou bolest po celem tele.
"De-dekuji vam." Po techto slovech upir opet upadl do bezvedomi.
"Musim ho nechat chvili odpocinout. Az se trosku zotavi zjistime kdo to je," rekl Wolf a sel pro dalsi lahvicky s krvi.

Arach

PříspěvekZaslal: čt říjen 28, 2004 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po nekolika dnech se upirovi udelalo znatelne lepe. Rany jeste nebyly vsechny zcela v poradku, pomalu ale jiste se vsak hojily. V neznamem (aspon mu to tak kvuli ztracene pameti pripadalo) prostredi se citil trosku nesvuj a osamely. Hned ten den co poprve opustil bezpecne a utulne utociste sidla Spolku se sel v noci poohlednout po okoli. Uvedomil si, ze nema kde bydlet.
"Hmm, kam ja zitra slozim hlavu?" rikal si.
K ranu se vydal do hospody nedaleko Spolkovniho sidla. Jak byl po nocni prochazce unaveny tak hned usnul.
"Copak, copak Kelnore. Teda jestli si Kelnor, ale predpokladam ze ano," ozval se pratelsky znejici hlas.
"Dobry den, ano, jsem Kelnor. A kdo ste vy?"
"Nemuzes tady prece jen tak prespavat v hospode, to se neslusi. Pojd, mam tady pokoj, bydli tam se mnou jeste jeden Hranicar, ale myslim ze trosku mistecka by se tam naslo"
"To byste pro me udelal?" rekl Kelnor a okamzite na nem bylo videt jak ho opustila pochmurna nalada.
"Jisteze!" odpovedel se smichem ve tvari muz. "Ah, jsem to ale nezdvorak, ani sem se nepredstavil! Jsem Sharlon Emir, clen Spolku."
"Rad vas poznavam Sharlone"
"Muzes me klidne tykat!" smal se Sharlon.
Kelnor vstal a Sharlon ho doprovodil do pokoje. V pohodlnem kresle v rohu Kelnor okamzite usnul.
"At si zdrimne chudak, potrebuje jeste nebrat hodne sil." Sharlon vzal z truhlice par bylinek a nekam odesel.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

Přejdi na: