Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: po leden 03, 2005 8:57 pm Předmět: Vrazi na respwnech koní, apod. |
|
|
Dnes ( a to není poprvé ) jsem zjistil, že chodí dost často na respawny koní vrazi, ( dnes na jednom respawnu ) např. dnes tam byla Reikova sestra ( neznáme vrah, že? )
Už mě to začíná štvát, já tam jdu tamovat a ne abych si tam dával PvP..
Naštěstí v přírodě mě většinou nenajdou, a to i kdyby mě hledali, ale na těch respavnech mě už začínají hodně zlobit.  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lavaron Malej drak
Založen: 03. 12. 2003 Příspěvky: 754 Bydliště: BUcaneers Den
|
Zaslal: po leden 03, 2005 9:20 pm Předmět: |
|
|
no, nekde bejt musej a na respech maj docela pravdepodobnost, ze nekoho chytej  _________________ ------------------------------------------------------
Wandering Healer, zesnuly clen Spolku
Na zivote miluju jeho rozmanitost, kazdy den me nastve nekdo jiny. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po leden 03, 2005 9:29 pm Předmět: |
|
|
Kámoše tam taky nachytal. ... ale s mágem v hidu nepočítal... _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: po leden 03, 2005 9:32 pm Předmět: |
|
|
No, ono, teď jsem dělal důležité věci a najednou se jdu mrknout na respawn a co nevidím, Reikova Sestra a Sud, asi si tam povídali, měli smůlu, protože za pár minut se tam objevil kůň ( tedy, když oni odešli )
Ale, jinak mě štvou celkově, na respawny chodit...
*tváří se velmi naštvaně* _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po leden 03, 2005 9:40 pm Předmět: |
|
|
Co cekas PK chodej tam modry----> Chodej tam oni... Nevim co resis je to spatny ale je to jako do dungu jenom ze u tamovani o nic neprijdes..
V Dungu jo  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: po leden 03, 2005 10:06 pm Předmět: |
|
|
No jo no..
*nenechá se vyprovokovat*
Náhodou, někdy je tam s nighmarou sranda  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út leden 04, 2005 11:38 am Předmět: |
|
|
Reikova sestra s Reikem nema co delat, jak jsem nedavno zjistil. Az ji potkam, poprosim ji o schovivavost k tobe (:. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: út leden 04, 2005 11:52 am Předmět: |
|
|
Reikova sestra existuje, nosí však jiné jméno (něco jako "Finefist"), už jsem měla tu čest. Chtěla si povídat o mé fame, zatímco jsem míchala a příliš se nezajímala o dění okolo (což si asi myslela, ale nebylo tomu tak). Obchodník v tom krámě se jí však lekl a zavolal si na ni pomoc. Utekla. Vrátila se za chvíli, a celá situace se až na to, že nestihla utéct, opakovala. Ressla jsem ji, prý si jde povídat, no, ehm.. Tématem rozhovoru bylo zapůjčení několika zlatých (tuším, že chtěla 500k) na PvP, že mi to bude splácet a tak, no, ehm... Samozřejmě jsem souhlasila, avšak utekla, blížil se, tuším, nějaký další počestný občan na koni, který byl více připraven bojovat než já s těžkým kegem tmr v batůžku. No, asi to byla možná i z její strany sranda, nicméně tahání za nos a způsob rozhovoru zdál se mi poněkud podivným. *povzdechla si* _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

|
Zaslal: út leden 04, 2005 5:18 pm Předmět: |
|
|
No jo no, když jsem to jméno viděl na stopování, musel jse se nejdříve zeptat, jelikož, toto Pk nejvíce chodí na respawny
Ale asi není jediné.. _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: út leden 04, 2005 5:29 pm Předmět: |
|
|
*zýve* to je staré... hnusáci nejvetší... jenom ti třeba poradím, když si na respu -> trck + dtct ( tracking + detecting hidden ) hlavně to netamni a pak se nenech zabít, to naštve nejvíc, dálepak je dobré se mírně vyzbrojit a rovnou zkusit to pkčko zahlušit... supperior hevy a verite komplet umí svoje  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|