Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Ursus
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ursus
Titán

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 12:56 am    Předmět: Ursus Odpovědět s citátem

Dlouze jsem přemýšlel, jak a zda-li vůbec napsat tyto řádky. Nakonec mě události poslední doby přesvědčily o tom, že tohle bude ta nejlepší volba. Jak jsem již řekl některým z vás, chtěl bych se po mnoha společných výpravách, úspěších i prohrách stát jedním z vás. Vždy jsem k vám cítil náklonnost a bez ohledu na znak, který jste nosili (a já ne), jste pro mě byli tak trochu „mou“ guildou. Je tomu již docela dlouho, co jsem poprvé zvažoval sepsání tohoto dokumentu. Tenkrát mi to nabídl Timeo, tedy alespoň myslím, že to byl on. Byť velmi potěšen, odmítl jsem a odolal pokušení přidat se k vám. To vše z jednoho prostého důvodu. Měl jsem své přátele, svůj spolek lidí, se kterými jsme chtěli dosáhnout slávy na tomto světě. Bohužel osud tomu chtěl jinak. Oficiální založení naší guildy se z dnešního pohledu na situaci zdá býti jedním z nejhorších kroků té doby. Společenstvo totiž vzniklo ve chvíli kdy se pár jedinců rozhodovalo, zda-li setrvá na tomto světě, nebo se odebere na zasloužený odpočinek. Záhy po založení Společenstva se vytratila má dlouholetá láska Kir-Wan následována Sofinem. Guilda nebyla akce schopná a nové ćleny nabírat nechtěla. Proto také padla. S jejím zánikem zanikl i můj největší sen. Odebral jsem se tedy mimo aktivní dění, do ústraní. Nyní se však pomalu staří známí vracejí a já s nimi. První věcí, kterou jsme si ujasnili, je to, že již nechceme obnovit naši guildu. V čem jsme se však rozcházeli jsou názory na to, zda-li zůstat na volné noze či nikoli. Mé konečné rozhodnutí přišlo po té, co jsem poprvé zahlédl tu odhodlanou skupinku na dně Cove, které riskovala životy ne pro bohatství a peníze, ale pro můj život. Uvědomil jsem si, co pro mě takoví lidé znamenají. Došlo mi, kde bych chtěl strávit zbytek svých dnů… u Vás.
Pro ty, kteří mě snad neznají. Jsem Ursus. Též někdy známý jako Ursus Luin. Přesto, že otec ze mě chtěl míti hraničáře, avšak osud tomu chtěl jinak. Muj otec – Merl, i má matka Elien, klerička, byli zabiti bandou loupeživých rytířů. Já jsem utekl spolu se svou sestrou Viper. Bohužel nejstaršímu z nás, Merlovi, po otci, se nepodařilo uniknout. Dnes o něm nemám žádné zprávy. Svou mladší sestru – Viper – jsem nalezl po dlouhých sedmi letech odloučení. Při útěku před vrahy jsem se dostal až k jednomu kouzleníkovi, kterém se tvrdilo, že je to zdejší podivín. Aves, jak se jmenoval, mě zasvětil do tajů magie a tím se také pomalu začala rýsovat má budoucí cesta. Když Aves zemřel, rozhodl jsem se svá studia dokončit V Moonglowské akademii. Tam jsem také potkal svého nynějšího nejlepšího přítele, mága Garata. Po ukončení studií jsem se nachomýtl k výpravě paladinky Johauny. Toto setkání v mém životě rozjelo nevídaný kolotoč následných událostí. Díky ní jsem se seznámil se svou láskou, její dcerou Kir-Wan Janou. Tu jsem bohužel ztratil na jedné z výprav. Po té, co jsem se marně pokoušel ji nalézt, uchýlil jsem se do ústraní rozjímat o životě. Nyní se vracím, neboť jsem si uvědomil jednu věc. V mé knize chybí ještě pár volných listů.
Kdyby jste měli zájem o můj podrobný životopis, jsem ochoten jej individuálně půjčit k nahlédnutí….
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Wolf se skvělou náladou přišel k nástěnce Spolku, uviděl nový list a přečetl si ho. Pak....pak omdlel.

Když jsem se probral, musel jsem si to přečíst ještě jednou, pro jistotu vsedě. Že bych měl halucinace? A tak jsem vypil pro jistotu jeden silný lektvar proti jedům ale papír v mých rukou vypadal stále stejně.

Už to tak asi bude... Mág Ursus je rozhodnut přidat se ke Spolku!

Ursi, nedokážeš si představit jakou mám obrovskou radost a vím že pro Spolek i pro všechno dobro na světě budeš převelikým přínosem.

PS. Na ICQ jsi mě zmátl fáááákt hodně
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Serpin
Kyklop

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vitam Te bratre Ursusi - Vitam Te tam, kam uz srdcem davno patris.
Ano Ursusi, nemam sice takove jmeno jako Ty, pres to mi dovol nazyvat Te svym bratrem, protoze kazdy kdo jest se Spolkem spjaty, jest mym bratrem ci sestrou.
Tva dobra povest, ktera te provazi, i to ze tolik hrdinu vydalo vsanc sve zivoty pro Tebe, me utvrzuje v tom, ze budes rozhodne stat za to, abych pro Tebe i ja zemrel.
Vitej mezi nami - Zdravi Te paladin Serpin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bereg Sunrise
Titán

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 1:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*přišel, hmm, hmm nový adpet, nuže dobrá, ale tenhle není nový, toho přeci už známe, no jistě*

Sotva se vyhrabal ze spárů klanu Black Claw už to tropí takový povyk.

*směje se*

Nevím jestli je ono již známé "Vítej" je na místě, protože v tvém případě je to jakási samozřejmost.

Nuže jsem nanejvýše rád, že tě, Urse Luine, mohu spatřit ve Spolku a oslovovat tě bratrem.
Leny-m
Moloch

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 1:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursusi Luine,
bratre, za tebe polozit zivot by mi bylo cti. Tvuj projev zde na nastence me inspiroval a dodal odvahy a take me zbavil obcasne beznadeje, ktera se mnou zmitala, kdyz se mi neco nepodarilo nebo kdyz jsem o neco cenneho prisel. Tesim se az po tvem boku budu bojovat proti zlu.
A take se mnou vzdy pocitej, kdyz budes neco potrebovat, rad pomuzu, ale to je asi samozrejmost ve Spolku. *usmal se a odesel od nastenky*
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vítám Tě i já. Bude ti mezi námi dobře. Tím jsem si jista.

Kref s Tebou!

*po tváři jí přelétl úsměv*

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
absolom
Lizardman

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

* zamyslene kouka na nastenku a pote pripichnul kousek svitku na svitek jenz zde visi *

Vitam te Ursusi,
zatim se nezname, ale myslim ze to neni prekazkou tomu, abych te pozdravil a poznal ............

Krev s tebou bratre
Jo jsme divny ja & ja. Wink - absolom
Ego et ego, quis ei plura?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Nosferatu
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ursus Luin!!!
Skvele,vitaj u nas - aj ked ty medzi nas uz davno patris.No ale aspon to bude formalne.Krv s Tebou,zelam uspech.
Ochota ucit se je volba;
Pajadin
Wyrm

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*přečetl nový svitek, který již dávno očekával, zamrkal očima a s radostným úsměvem odjel...*
FLEK
Walking Carcass

PříspěvekZaslal: ne říjen 31, 2004 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

*Promnul si oci*

!!!An Nox!!!

*Zaznelo z jeho Ust*

Glo GLo Glo

*zaznelo z jeho hrdla*

No tohle!

*Je prekvapeny jako kdyz se dozvedel ze ma Syna*

Tak panove,myslim ze tento Clivicek ma Srdce na spravnem miste,Pamatuji jak mi pomahal splnit Ukol,Ukol ktery mi dal Sharlon.Dyka Tiche Smrti ach Ursusi kde jsou ty casy...

Jsem rad ze jdes k nam a doufam ze zase neodejdes do jinych zemi a nenechas nas osamote..

VITEJ!!!!

jsem moc rad...

*Rychle bezel za synem,aby mu hodil Vas An Nox...*

V sak marne... Wink

Dixův otec před smrtí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Přejdi na: