Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: út prosinec 07, 2004 11:48 pm Předmět: Restarty |
|
|
Prave me rozhorcil restart, ktery zrovna probehl. Lovim si tak na lodicce ryby a vyhlizim prevazne plujici lahve s jistými pergameny uvnitř. Najednou koukam.... Restart... Nu coz, pockal jsem a kdyz jsem se po chvili lognul... co nevidim.... lod pryc a ja stojim na molu. Vsechny klicky v batuzku blanky. Lod zmizela.....
To ze mizi kone pri save vim, ale ze mizi lod pri restartu i kdyz na ni stojim.... jsem necekal!
*sel si lehnout* _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 7:50 am Předmět: |
|
|
Cekal jsem takhle jednou na výpravu ve Spolku, dlouho nic a potom někdo řekl "všichni ven" jdu ke své lamě a ta se mi před očima rozplynula, Save ani Restart ani Resync... nic _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 10:54 am Předmět: |
|
|
Omlouvam se za zpusobenou neprijemnost, ale rozbalene lode je nutno cas od casu mazat ze sveta (jak bylo oznameno v oznamenkach wipe), protoze pokud je rozbalena lod pres nekolik sace a resync, muze se velmi lehce stat, ze slozi celou sphere a pak je navrat save. Bohuzle nelze urcit zda an te lodi nekdo je a je tedy pouzivana, ci nikoliv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 1:16 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
Omlouvam se za zpusobenou neprijemnost, ale rozbalene lode je nutno cas od casu mazat ze sveta (jak bylo oznameno v oznamenkach wipe), protoze pokud je rozbalena lod pres nekolik sace a resync, muze se velmi lehce stat, ze slozi celou sphere a pak je navrat save. Bohuzle nelze urcit zda an te lodi nekdo je a je tedy pouzivana, ci nikoliv. |
Takze me tak napada - treba do Cove si vzit radeji lode dve, co? Uf.. budu na to myslet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 2:41 pm Předmět: |
|
|
predpokladam ze v pripade covetous by nekdo prisel na page alezas tak casto ten wipe nedelame a aby to potkalo vyprave presne na lodi, to by musela byt skutecne nahoda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st prosinec 08, 2004 4:37 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
predpokladam ze v pripade covetous by nekdo prisel na page alezas tak casto ten wipe nedelame a aby to potkalo vyprave presne na lodi, to by musela byt skutecne nahoda |
nahoda je blbec, vrana k vrane seda, takze sance ze me to brzo potka, je vice nez vysoka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|