Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jeremias Headless
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 2:18 pm Předmět: Neznamy rudy dobrodinec a vampir |
|
|
Sel jsem takhle jednou mestem Jhelom.Potkal jsem pak jednoho vampira.Na jmeno si presne nevzpomenu,ale byl cely rudy.Potreboval jsem pomoct s nekolika pro mne moc dulezitymi vecmi a on mi ochotne pomohl.Na jmeno si opravdu nevspomenu,ale jsem si stoprocentne jist,ze patril do gildy Spolek.Jestli jsou vsichni u vas tak hodni a ferovi jako tenhle vampir,tak vam preji vse najlepsi a cest a slava vam podobnym.A jestli si tenhle pan vampir vzpomene,necht sem napise,rad si prectu jeho odpoved.Teda zda-li si na mne vzpomene  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: po prosinec 13, 2004 3:52 pm Předmět: |
|
|
Nebyl to Nosferatu?  _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: st prosinec 15, 2004 9:40 pm Předmět: |
|
|
Jop,to som bol ja. Jeremias - nemas mi za co dakovat. To bolo samozrejme.Rad pomozem,ked mozem. A ved to boli len drobnosti,nemusel si to pisat sem
Ale som rad,ze si myslis,ze Spolek je fajn gilda.Jedneho dna ta snad uvidim na zozname adeptov
Este raz nemas za co...aj nabuduce.
EDIT:hrubka _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|