Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 2:33 pm Předmět: Lordstvo Mokuvin Limel, sýn nejvyšího Wampire de Mor |
|
|
Zdravím vás všechny, jenž domovem svým považujete společenstvo lidí Spolku, byť jedná se o výpravu do podzemí nebo přátelství v míru.
Mé jméno Mokusvin Limel jest, povoláním wampir s dovednostmi bojovými i léčebnými na nejvyšší možné hodnotě včetně znalosti lidského těla. Má kůže kamenná jest, barvy zářivě bílé a tímto skromným úvodem, ptám se Já vás, zdali dovolíte mě, stát se vaším přítelem..
Na výpravě do podzemí jsem schopným bojovníkem, čemuž odpovídá i má fyzická stránka a schopen se o sebe sám postarat co se týče léčení od léčitelů, kteří váží naše krvavé rány. Zkrvavenými obvazy umím zachránit si život, draka zastavit, hlavu zapojit. Bezhlavě do boje se nevrhám a naslouchám těm, kteří poměry místní lépe znají, případně radou pomohu. Pokud na mě dopadne ruka Smrti a padnu do bezvědomí, nikomu nevyčítám svou chybu a jen požádám o pomocnou ruku, abych mohl vstát a znovu bojovat.
Rád se stanu Přítelem spolku _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 2:38 pm Předmět: Palantýr |
|
|
Necht ještě veřejny jest palantýr muj, který nese souřadnice 213 396 191 _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dix Phoenix

Založen: 10. 09. 2004 Příspěvky: 1449 Bydliště: Vlčí jeskyně(Nereknu)
|
Zaslal: st prosinec 22, 2004 4:35 pm Předmět: |
|
|
*Vlci jama*
Brrr ach jo Vlci,Vlci,Vlci....boze kde mam hledat...
Wampir chce byt pritel spolku,takze i muj.Nemam radost z usatych potvor ale jejich sila me zarazi....
Vrrr _________________ *Vrrrr*
Smutek
http://www.vlci.info/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|