Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Hledani pokladu

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lena
Harpy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2004 5:48 pm    Předmět: Hledani pokladu Odpovědět s citátem

Jednoho dne jsem zacala mit nedostatek jidla a tak jsem se vydala na ryby.Podarilo se mi ulvit spoustu ryb. Nekterych obycejnych, jinych zvlastne ovlivnenych magii.
Po dlohe dobe neustaleho nahazovani a vytahovani ryb jsem nahle zahledla ve vode jakysi predmet.Byl ode me jeste dost daleko a tak jsem musela popojet lodi abych vylovila zvlastvi lahev a v ni nejaky vzkaz.
Vypadala dost stare tu asi zadna princ na opustenem ostrve nehodil do vody abych ji hrdinne zachranila...
Plna nepeti jsem vytahla zatku ktera byla jiz dost shnila, div ze se voda nedostala dovnitr a neznicila zpravu.
Jake zklamani ze na pergamenu zbyla jiz jen nejaka cmaranice.Ale co po dlouhem dni rybareni i naky obycejny stary list potesi a tak jsem ho nezahodila a vzala ho sebou domu.
Za par dni me navstivil jeden moudry muz a hned se zacal zajimat o list na ktery jsem mezitim zapomela kdyz jsem ho hodila na stul mezi kupu jinych bezcennych papiru.
Jake prekvapeni ze v nem rozeznal mapu pokladu a umel ji rovnou take vylustit.
Po par dnech priprav jsem svolala mocne bojovniky aby mi pomohli vyhledat poklad.

A tak ja Lena , Hellmaster , Nosferatu a Lavaron jsme se vydali nalezt poklad.
Nebylo snadne nalezt misto na kterem byl jiz pred davnymi casy ukryt.
Jiz zacla nase moralka klesat kdyz v tom jsem objevila zarostly ukryt a v nem starodavnou truhlu. I za ten cas bylo na ni rozeznat tezke kovani ktere bylo jiz poniceno rzi.
Avsak co to... ve stinu porostu se skryvaly taky obrovske monstra jake jsem znala leda jen z povesti o velkych hrdinech, co po nekolik dni zapasili s monstry tak mocnymi ze jen svym pohledem dokazou ublizit, natoz kdyz na cloveka vztahnou sve mohutne paraty. Az ted jsem si vsimla mnoda kosti roztrousenych po zemi a bezpochyby lidskych.
Nejspis jsme nebyli prvni hrdinove co se pokusili ziskat poklad z ochrany techto monster. Den a noc jsme bojovali s temito monstry. Jen co jsme zautocili museli jsme se hned stahnout zpet do bezpeci pred dosahem jejich smrticich paratu.
Jiz unaveni bojem jsme zabili posledniho ze tri strazcu a chtive se vrhli na truhlici s pokladem. A to byla chyba jakmile jsme se pokusili truhlici otevrit objevili se novi tri strazci, kteri nejspis cekali zda se nam podari dostat se az k truhle a pote teprve zautocili.
A tak jsme museli sahnout na dno svych sil a opet se pustit do boje. Nedovedete si predstavit nase utrapy v tomto dalsim boji, avsak i tentokrat se nam podarilo zvitezit. Jiz zcela vycerpani bojem,plni sramu a vyslabeni ztratou spousty krve jsme se opatrne priblizili k truhle.
Chvili jsme vyckavali zda nejsou kolem jeste dalsi strazci, avsak uz zadni neprisli a tak jsme opatrne otevreli truhlu a shledli neuveritelne poklady. Po tomto utrpeni to bylo skutecne krasne videt spoustu zlatych minci lezicich v truhlici a nejaky cerveny plat kovu.A navic kdyz jsme se rozhledli kolem nasli jsme i podivna magicka brneni od vyprav ktere tam byly pred nami a zanechaly tam svou vybavu pri uteku nebo kdyz tam prisli o zivot.
A tak pohledte na poklad ktery jsme ziskali.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Nástěnka Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: