Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: so leden 15, 2005 9:24 pm Předmět: Varovani magum a necromancerum |
|
|
Muj pritel me pozadal, abych sem na forum napsal co se mus stalo, aby se to neprihodilo i ostatnim. Sel navstivit dungeon v Nujelmu a ven se vratil oznacen za zmetka (vile) a i jeho schonosti magicke se zhorsili (-6mgr). Nepouzivejte v nujelmu roby co zvysuji vas skill necromancy nebo magery nad povoleny limit, to je jak se muj pritel presvedcil 85. _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

|
Zaslal: so leden 15, 2005 9:28 pm Předmět: |
|
|
Dost mozna by se stalo jakymukoli povolani kdyby si nasadil napr u paladina holinessku to same tak opatrne s tim  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: so leden 15, 2005 9:48 pm Předmět: |
|
|
Mě se to nestalo  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

|
Zaslal: so leden 15, 2005 9:50 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Mě se to nestalo  |
Tak teda s holinesskou to nefakci ale u maga a necra je to overeny _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: ne leden 16, 2005 9:52 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, že tu robku si necro/mag musi při průchodu do NB dungu pronést v batohu a nasadit si jí až dole (nevím to jistě, netestoval jsem to - ale z logiky věci to tak vyplývá), tak je to podle mého názoru obcházení pravidla a je tedy celkem pochopitelné, že to GM zařídili tak, aby se dotyčný z dungu vrátil s odpovídajícím skilem .
Aneb: past na Popelku
Jako jediný problém vidím, že jsem nikde nenašel oficiální zveřejnění hodnot, do jaké velikosti skillu do NB dungu můžeš. Existuje tu pak (sice jen teoretická) možnost, že to někdo s tou robkou udělá neúmyslně. _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne leden 16, 2005 10:03 am Předmět: |
|
|
Já jsem to jednou testoval, zda-li můžu v dungeonu tu róbu nasadit, nebo mi to bude zakázáno...
Takže to funguje tak, že človéku brána řekne, že je moc zkušený, sundá róbu, projde a pak si ji zase nasadí jako by se nechumelilo.
Teď je otázkou, jestli se ty skilly upraví po nasazení, nebo po projití konečnou bránou. V druhém případě se to bude i nadále zneužívat. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: ne leden 16, 2005 10:55 am Předmět: dung pro mlade |
|
|
Co vim egistuji 2 nazory:
1.- max 85% bojove schpnosti (př. 84,9 sermirstvi, tac neomezene, umeni boje s ruznymi zbranemi se scitaji)
2.- max. 85% bojove scopnosti + taktic ( 50 pestni boj + 30 taktika, kdyby byla jeste jiina dovednost, procita se) _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: ne leden 16, 2005 11:16 am Předmět: |
|
|
vampír - Nujelm - nepustilo mě to až od 85 real wrest (taktika byla 55). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne leden 16, 2005 11:16 am Předmět: Re: dung pro mlade |
|
|
Mokusvin Limel napsal: |
Co vim egistuji 2 nazory:
1.- max 85% bojove schpnosti (př. 84,9 sermirstvi, tac neomezene, umeni boje s ruznymi zbranemi se scitaji)
2.- max. 85% bojove scopnosti + taktic ( 50 pestni boj + 30 taktika, kdyby byla jeste jiina dovednost, procita se) |
a) je správně  _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

|
Zaslal: ne leden 16, 2005 11:16 am Předmět: |
|
|
Podle me je to s tema bojovyma skillama tak ze pokud ti jakejkoli SW Fenc Mf Wr a nebo Archery presahuji 85 mas smulu si moc zkusenej
Ja myslim ze se nic nescita
U maga je to teda magery 85 a necra asi necromancy 85 a snad i magery
U klera to bude mace fighting protoze mi plno kleriku ve Vesperu tvrdilo ze maji 95 heal
Tohle by melo bejt nekde napsany tezko muzes dodrzovat neco co vlastne nevis jak je omezeny kdyby to bylo jasne v pravidlech nikdo by si netoufnul to zkusit. _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|