Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 8:07 pm Předmět: |
|
|
Nyní jsem vám již plně k dispozici. Prosím, kontakujte mne a dejte mi vědět, kdy by se vám hodil přijímací pohovor. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po květen 25, 2009 10:55 pm Předmět: Nabídka pro adepty |
|
|
Dobrý den adepti,
nemáte kam složit hlavu v deštivých nocích Temného Ráje? Máte přeplněnou banku svým majetkem nebo jen prostě hledáte místo, kde byste mohli v klidu meditovat? Rád bych vám nabídl možnost bydlení kus vedle našeho hlavního města. Jde o domek typu sand patio, ošetřené zdi, aby nešly procházet/prokouzlit, osazen smeltovací peci na magické zbraně a soškou na odlog. Z jeho balkonku je vidět až na Britský hřbitov. Domek je vhodný pro kohokoliv. Přesun do domku je nejlepší marknutou runou pár kroků před něj, ale dá se k němu dostat z Britu, ze Skara průsmykem, z Windu průsmykem apod. Pokud se můj dům vydáte hledat, jeďte podél spodní stěny hřbitova k horám, než narazíte na mýtinu (travnatý průřez lesem) a měli byste být jen pár kroků od domu.
Nájem symbolický podle možností daného adepta. Lehká debordelizace bude potřeba, bývalý nájemník byl trošku bordelář, ale opravdu jen trošku.
Jinak z historie to byl dobře známý PvP domek, který byl často v obležení klidně 30 a více lidí, kteří šli po mé sestře a jejím kolegovi. Kolem domu většinou ležely hromady mrtvol, zem je prosátá jejich krví. Nicméně čas tuhle etapu života mé sestry dávno odvál a už se jen jako zesláblá dušička občas objeví kolem domu, aby postrašila kolemjdoucí.
- symbolický nájem
- kousek od hlavního města
- klidné místo
Nabízím to ať už rváčům, tak slečnám, jen bych to být vámi nekombinoval, taková karkulka s košíčkem a vlk se v jednom domě nesnesou, tedy snesou, ale jednostranně.
Ať se vám daří adepti!
můj KK: 260-855-172
*podepsán* Leny-m, hraničář Spolku _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|