Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:36 pm Předmět: |
|
|
To jeste neni tak strasne,(samozrejme chapu jak to pro tebe musi bejt horzny) Ale co takovy Nosferatu?Videl sem ho a pozdravil a on rekl my se zname??? V tu chvily se mi udelalo spatne kdyz sem videl dalsiho hrace jmenem Nosferaty.(nebo nosfis uz nevim) Tohle nechapu ale sylsel sem ze kdyz bude postava delat te 1.postave nedobre jmeno Gm mu muzou prejmenovat postavu.(A dokonce si muze 2.kedrigern vybrat jmeno...)
Ale jak tak tady ted ctu.. tak to nelze... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:42 pm Předmět: |
|
|
Máte mít příjmení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kedrigern Orc

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:42 pm Předmět: |
|
|
Baltik napsal: |
Ano, presne to psala Naja, da se to, ale prinasi to neskutecne problemy a zvlast pri soucasnem poctu lidi je to prakticky nezvladnutelne.
Sveho casu jsem delal zpetne dohledani bugoveho prejmenovani postav, byla to neskutecna prace. Navic by k povoleni prejmenovani pristoupila i nutnost vsechna zverejnovat - dokazu si zive predstavit, ze nejcastejsi prejmenovani by bylo typu Dark Kenny -> Mirek Dusin apod.
Neco jineho by bylo, kdyby byla technicka moznost osetrit jmena uz pri vytvareni postav, ta ale bohuzel neni
Jinak nastesti diky gildam a Abbrewu situace tak hrozna neni, zkratka slusne gildy za jmenem da dost jasne najevo, ze ten neslusny tehoz jmena bude asi nekdo uplne jiny |
Dekuji za odpoved _________________ Kedrigern z Hor Ticheho hromu
Anna-Maria sikovne devce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Viconia Ettin

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 2:54 pm Předmět: |
|
|
Baltik napsal: |
Ano, presne to psala Naja, da se to, ale prinasi to neskutecne problemy a zvlast pri soucasnem poctu lidi je to prakticky nezvladnutelne.
Sveho casu jsem delal zpetne dohledani bugoveho prejmenovani postav, byla to neskutecna prace. Navic by k povoleni prejmenovani pristoupila i nutnost vsechna zverejnovat - dokazu si zive predstavit, ze nejcastejsi prejmenovani by bylo typu Dark Kenny -> Mirek Dusin apod.
Neco jineho by bylo, kdyby byla technicka moznost osetrit jmena uz pri vytvareni postav, ta ale bohuzel neni
Jinak nastesti diky gildam a Abbrewu situace tak hrozna neni, zkratka slusne gildy za jmenem da dost jasne najevo, ze ten neslusny tehoz jmena bude asi nekdo uplne jiny |
Jasně Balte, já to chápu. Zvlášť pokud by se z přejmenovávání stala "feature", tak by to bylo šílené. Protože když vidím co hráči na shardu nevymyslí, aby mohli ojebat (pardon, trefnější slovo neznám) systém nastavený vlastně pro ně... tak je jasné že by se to okamžitě zneužilo. Úplně mi stačily reakce některých lidí na Imperiu ke Kryštofovi III. viz třeba: "...no ale když řeknu kur*a, tak to přece není sprosté slovo..." nebo "ale slova jako motherfucker, shit, bitch" nemůžou nikoho urazit, protože jsou cizí...
fuj.  _________________ Viconia, [Camarilla]
"Nemo sapiens, nisi patiens" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 3:07 pm Předmět: |
|
|
Prejmenovaval bych, tak jak se to deje dosud, ve vjimecnych pripadech, do ktereho bych radil i shodu jmen (Pokud by se tim nemuselo resit tech deset Gandlafu a pod., co tu beha )..
Guilda Kedriho II., Braterstvo, mi prijde jako dobra guilda, stejne jako DRAK (ke kteremu mam preci jen bliz).. Takze tam by se nedalo urcovat na toho dobreho od DRAKa a toho spatneho od Braterstva..
Nosrefatu jiny, nez ten nas, existuje. A k tomu existuji ruzne variace.. Ale toho naseho vidime zelene  _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 6:45 pm Předmět: |
|
|
Naja napsal: |
lze to resit tak, ze ten kdo si o to zazada, tak mu muze byt ke jmenu pridelena cislovka, ale jinak se prejmenovavat neda  |
Myslím, že za zvláštních okolností by to mélo být možné. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nosferatu Walking Carcass

Založen: 07. 07. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: The Wayfarer`s Inn, Izba č.1, Britain
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 6:59 pm Předmět: |
|
|
A mozno by nebolo od veci na strankach DP zverejnit zoznam mien. Ziadne accounty, modrak alebo PK ani nic podobne, len mena - zoznam vsetkych mien na DP.nieco ako matrika.a kazdy by pred vytvorenim postavy vedel ake meno je uz zadane. a keby si ho predsa len dal, takato postava by bola zmazana. _________________ Nosferatu - Plánovač Výprav, Thesist of Brujah clan
Nadanie ucit se je dar;
Schopnost ucit se je sikovnost;
Ochota ucit se je volba;
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út srpen 24, 2004 7:31 pm Předmět: |
|
|
A co tech XYZ, co uz stejna jmena ma? Podle me je to docela zbytecne, tech rekneme "bolestivych" schod jsem za tu kratkou dobu co na DP jsem moc nezazil. Prekvapil me snad jen Draken-Korin a Wolf
Dat na web seznam jmen vsech postav? Uf... kolik jich je? Odhadnu tak 10 tisic?
Resit a prejmenovavat? Podle me to nema moc smysl. Nezapominejte, ze DP je vcelku giga (na ceske pomery) shard. Kolik je tu denne novych postav? Kolik z tech postav za tyden/mesic zmizi? Nejsou dulezitejsi veci na praci?
Pokud ja vim o dvou schodach, z toho jen jedne bolestivejsi, neni to lepsi resit individualne, nez zavadet casove narocna reseni? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: út srpen 24, 2004 8:23 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Pokud ja vim o dvou schodach, z toho jen jedne bolestivejsi, neni to lepsi resit individualne, nez zavadet casove narocna reseni? |
Je.
(tady jsem si nemohl odpustit jeden rychly a uplny souhlas) _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arkon Lizardman

Založen: 20. 05. 2004 Příspěvky: 220 Bydliště: Magincia/Moonglow
|
Zaslal: st srpen 25, 2004 9:36 am Předmět: |
|
|
Co ja vim, ja uz videl znamych jmen a pritom to byly uplni novackove...
(Thelvyn, Drake-Korin, Sutech, ARKON!!!, atp ...) _________________ Sid Labien [Dreamers], Rahien Sorei, The Coramoor
Nabis Arboreus [-BF-], Venefica Magra, Flame of Tar Valon
"Non licet facere malum, ut eveniat inde bonum." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|