Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Beling
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ardent
Harpy

PříspěvekZaslal: út říjen 05, 2021 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Štěpáne,

budu psát pouze za mě: vše podstatné tu již napsali kluci. Nebudu nijak zakrývat, že patřím k té části Spolku, kterou tvá přihláška velmi překvapila a to ne zrovna pozitivně. Mám s tebou neblahé herní zkušenosti a zcela paradoxně většinou za modré postavy, nikoli za PK. (Jsem si však vědoma, že jsi mi zcela nezištně věnoval velké množství spiritek pro kočku).

Nemám problém s tím, že hraješ za PK postavy. Ovšem co mi opravdu vadí je z tvé historie plynoucí opakované a záměrné porušování pravidel DP a herního nastavení.
Opravdu je třeba, abys vzal za své, že mezi námi takové chování nemá prostor.

Co se týče tvého herního a organizačního skillu, slyším na něj ze všech stran jen chválu a věřím, že pro nás budeš přínosem a pro ostatní organizátory dungů také ulehčením.

Můj herní skill však již roky není na bůhvíjaké úrovni a vzhledem k reálnému životu to ani nejsem ochotná nijak měnit- je třeba abys zvážil, zda i s takovým hráčem chceš mít co dočinění. I když výjimečně, občas zjevím v nějakém větším dungu a velmi nerada bych poslouchala bouřící emoce, když to nepůjde dle představ, nebo zrovna neodehraju tak, jak by sis to ty se svými schopnostmi představoval. Nedejbože, že nemám top výbavu...
Proto zvaž, zda jsi schopný a ochotný hrát i s takovými hráči a přitom být stále v pohodě.

Guildovní komunikace krom mapy většinou probíhá přes DC- zde jsem však dosti háklivá na vulgarismy a chování jako na DP DC. Proto tě předem upozorňuji, že i zde můžeš narazit na oblast, která tobě či nám nebude vyhovovat, neb nic není tak otravné jako, když tě vytáčí projev jiného spoluhráče.

Pokud se pro nás skutečně rozhodneš, čeká tě poměrně dlouhá cesta a jsem si vědoma, že každá razantní změna vyžaduje jistý čas. Pokusím se proto nebýt příliš úča a příliš ženská.

Přeji ti, abys poznal, že hrát dle pravidel a neřídit se pouze svou touhou po úspěchu není zase až tak špatné.

Ardent
Beling
Headless

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2021 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Fanfik napsal:
Beling, pride mi, ze ti stale unika pointa co sa ti tu ludia snazia vysvetlit.

Prestan sa vyhovarat, sprav trocha sebareflexie a zamysli sa co sa ti tu snazime povedat.

HINT: vygoogli si co znamena nadhlad, beries veci moc konkretne.

Je jedno ci chces ada chainy na trh alebo do dungu. Vravis, ze ich chces aby si si nemusel riesit nove brnka. Toto vychadza zo sobectva. Znamena to, ze budes drazit a prehadzovat vsetky ada ingy co v dungu padnu? Tu by si mal mysliet viac pre guildu, nez na svoje pohodlie...

Neboj nejsem žádnej milionář takže pokaždé asi ne Laughing

Díky Ardent za reakci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
caleb
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2021 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beling napsal:
Fanfik napsal:
.... Nezabudajme, ze je to HRA a je to hlavne o ZABAVE. To, ze si tu obcas mozeme vyventilovat frustraciu a zanadavat ak nas pojazdi PK, je tiez sucast hry a v konecnom dosledku sranda pre vsetkych Very Happy
Nechapu jak mě Ada rigmaily dostaly do problemu nikdy jsem neměl mining na postavě co hraju a Ada mi přetavoval Xondop nebo Wal nikdy jsem si Ada netavil sám

Btw všichni věříte Vapovi ty **** co nalhal gmkam?

Ale prdlajs Bele, nadsazka, ironie, sarkazmus... nadhled. Jedinej kdo si mysli ze te Ada dostali do problemu jsi ty sam, my vsichni ostatni si stoho tak maximalne utahujeme.
Stejne jako hlaska "Poklad vybrali harpagoni".. neni miren na tebe, je to proste meme co snami uz zustane, nebo aspon nejakou chvilku bude, nez se najde jine ;].

Jak psal Gabko, neber to tak doslovne vse, nevztahuj si to porad na sebe, zbytecne se v tom patlas.
Tim ze ti tu lidi vyjadrili vsemses podporu a maj chut ti dat sanci s nama hrat a mozna v budoucnu se knam i dostat, je dukaz toho ze nejaky reci Vapa GMkum, nebo jesli si bugoval Ada a postavil si znej cely mesto (nadsazka) nebo si stolama prelit celej svet a vybral vsechny bedny vsech dungu (znovu nadsazka), nikdo neresi a je nam to vsemes jedno.

Dulezite je, jak se budes chovat do budoucna a zda mezi nas zapadnes. Krasne to napsala Ardent.
Milten
Lizardman

PříspěvekZaslal: st říjen 06, 2021 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, berte mojí reakci s hodně velkou rezervou, protože teď nehraju a nechci vám do toho kecat. Současnou situaci asi znáte líp, než já. Pokud bych ale byl aktivní, tak bych byl hodně pravděpodobně proti. Evil or Very Mad Shocked
Uther Sunblade (Teutón)
Lancelin (Guardian)
Saruman Black (Necromancer)
Milten (Mage)
Hephaestus (Golem Master)
Fanfik
Skeleton

PříspěvekZaslal: so listopad 06, 2021 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mna ma Beling uz ANO.

Organizuje dungy, trolluje, snazi sa pomahat a nehra na seba. Takze ziadatel za mna urco hej, na clena nech si klido este pocka, ale uz by som ho rad videl zeleneho.
LoUbOu
Headless

PříspěvekZaslal: st listopad 17, 2021 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Snad sa niekedy vrati
Beling
Headless

PříspěvekZaslal: po leden 03, 2022 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj chtěl bych obnovit přihlášku jestli to je možné.
LoUbOu
Headless

PříspěvekZaslal: út leden 11, 2022 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A je spatky, ako filter som tu pre vas staci sa ozvat
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Žádosti o členství Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Přejdi na: