Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Prcek Headless

|
Zaslal: st říjen 31, 2018 9:53 am Předmět: DarthKnight |
|
|
Byl podzimní podvečer. Krajinou se honili všichni čerti, déšť bubnoval na střechu starého dřevěného baráčku na úpatí Britainských hor. Z dálky se blížil jezdec na koni, byl zahalen v zelené róbě, na hlavě měl hraničářskou coifu a v ruce držel těžkou kuši. Malý kousek před domem seskočil ze svého oře a magickým klíčem odemkl rozvrzané dveře. Uvnitř plápolal oheň v kamenném krbu. Hraničář ze sebe sundal promoklé věci a posadil se k dřevěnému stolu. Rozevřel pergamen, namočil brk v inkoustu a začal psát.
Den 13156.
Již několik dní jsme ve světě nepotkal živáčka. Na všechny světové směry jsem se na koni již vydal. Cestou jsem nepotkal nic jiného než pár nemrtvých, pár srnek, hnusně smradlavých orků a magických draků. Dnes jsem se rozhodl oprášit starou zažloutlou knihu. Po otevření mi nabídla názvy měst Temného ráje. Trinsic, Yew, Vesper i Magincie jsem již procházel a nikde nikdo. Rozhodl jsem se zkusit štěstí ve městě Jhelom. Kniha mě přenesla do toho města. Vydal jsem se ulicemi na sever. Minul jsem městkou arénu, na které byl prach a již dlouho byla opuštěná. Všechny domy vypadaly opuštěné, z žádného komínu se nečoudilo, okenice byly zavřené. Když už jsem to vzdával, z dálky jsem zacítil vůni spáleného dřeva, hlavu jsem zvedl k nebesům a uviděl stoupat dým. Zaradoval jsem se a běžel rychle k místu odkud dým stoupal. Byl to obrovský dům na kraji města, okolo stromy. Zastavil jsem u dveří a pěstí bušil na dveře. Uvnitř bohužel nikdo nebyl. Krb nejspíše stále ještě hořel, takže tu někdo byl! Zaradoval jsem se alespoň z částečného úspěchu. Nikoho jsem sice nepotkal, ale objevil jsem místo, kde by někdo být mohl. Vedle dveří totiž stál guild stone a na něm jméno Spolek. Již vím, kam mé příští kroky povedou…
S nadějí v srdci vzal pergamen do ruky, zvedl jej ze stolu a nechal inkoust uschnout. Pergamen uložil do knihovny a šel si lehnout. Po velmi dlouhé době usínal s pocitem, který už skoro neznal, s pocitem naděje. Naděje, že už nebude muset bloudit světem sám. Zavřel oči a zanedlouho bylo slyšet jen *Chrrr* *Chrrr*
Přeji krásného dne celému Spolku,
nejprve bych se rád představil. Jmenuji se Jakub, je mi 27 let a již nějaký pátek obývám byt se svou přítelkyní v Nymburce. Pracuji jako IT technik v americké firmě Adient, jsme dodavatelé auto sedaček. Mezi mé zájmy patří fotbal, hobby hokej, poslech hudby, nějaká turistika a tři kočky.
Ultimu jsem začal hrát v roce 2003 s kámošem z vesnice. Aktivně jsem hrál do roku 2009. Poté už jen nárazově. Nynější svět je o hodně jiný než když jsem končil. Postav bylo a je několik. Upír Angelic 1, warrior Tomas Drakobijec, upír Maso III. již na temném světě nejsou. V současné době mam paladina DarthKnighta – ten je bez specializace. Rangera Hentunena – ten je ostrostřelec. Mága Chamota Izgenvena, Necromancera Acida, Crafta Michalia a clerika Prcka – bez specky. DarthKnight a Hentunen jsou dungeonu schopný. Chamot Izgeven dovednosti má, ale já bohužel nikoliv rád bych se za něj časem naučil hrát. PK postavu jsem nikdy neměl a ani mít nejspíše nebudu. PvP jsem nikdy neuměl.
Za aktivní éry hraní jsem prošel hodně guild. Z většiny jsem odešel z důvodu neaktivity, nebo jsem se chytnul jiné party. Když jsem byl v pubertě, byl jsem dost netrpělivej.. Chronologicky to byly – Phantoms of Light, Crusaders of Destiny, Brotherhood, Overmind, T2B, Unholy Crew, Legion of Doom a DoHR. Většina guild se rozpadla, nebo na dlouhou dobu odmlčela.
Prohřešky vůči pravidlům DP mám tři. První byla zkouška vycastit IVM za upíra, druhý AFK alchemky a poslední bylo za sprostou mluvu ( dostal jsem asi 200 příkladů na odlehlém ostrově).
Rád bych se ucházel o možnost si s Vámi zahrát. Chtěl bych nalézt partu dobrých lidí , se kterými by šlo zajít pohodový dung, skočit na nějaké npc ve světě, nebo prostě proběhnout po světě s někým dalším. Co mohu nabídnout? Mno jelikož jsem dlouho nehrál, tak si budu muset klikání oživit, tak asi nejdříve klamáka do dungů
Určitě jsem něco nenapsal, za to se předem omlouvám.
TS i UOAM používám
Za kostrbatost a chyby v přihlášce se omlouvám. Přihlášku píši v práci a nějak nemám dneska tvůrčího ducha  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomCatus Mummy

|
Zaslal: st říjen 31, 2018 11:56 am Předmět: |
|
|
Prihlaska pekna, trosku toho RP i informaci, to se ceni. Vitej a cas ukaze, zda u nas naleznes co hledas... _________________ TomCatus (gangrel)
Lonewolf Jr. (druid)
Vitoslav (ostrostrelec) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milten Lizardman

|
Zaslal: st říjen 31, 2018 12:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Prcku a vítej,
na začátek chválím za přihlášku, je vidět, že jsi tomu nějakou chvíli věnoval a to se cení.
Pokud dovolíš, měl bych pár otázek:
Hraješ fotbal pouze rekreačně nebo i nějakou soutěž za nějaký tým?
Co tě vedlo k tomu, podat si přihlášku zrovna k nám?
Přemýšlel si už u svého DarthKnighta paladina o nějaké specializaci?
Co ten prohřešek za sprostou mluvu? Předpokládám, že byl v období Tvých mladých let, mýlím se?
Na závěr přeji hodně štěstí a brzy na viděnou v Temném ráji.  _________________ Lorcan (Gangrel)
Godfrey (Iškariot)
Leoric (Rytíř magie)
Uther Sunblade (Teutón)
Lancelin (Guardian)
Saruman Black (Necromancer)
Milten (Mage)
Hephaestus (Golem Master) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: st říjen 31, 2018 2:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, taky te vitam.
Prihlaska ze me pekna.
Tez bych mel stejnou otazku a par dalsich.
Co te privedlo zrovna knam?
Znas nejake aktivni hrace Spolku?
Vidim DoHR, v jakem obodbi si v DoHRu pusobil?
Mas aktivni pratele / kamarady v jinych guildach na DP? Ve kterych pripadne?
Predem dekuji za odpovedi a snad brzy navidenou. _________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glum Lizardman

|
Zaslal: st říjen 31, 2018 7:50 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vitaj,
Tvoja prihláška sa mi páčila,pekný príbeh a celkom vyčerpávajúce informácie.Dúfam že sa čoskoro stretneme v Temnom raji. _________________ Glum - guardian
Mithrandir - cleric
Jeremy - golem master
Petr V - gangrel
Mr.fail - vampír
Lisa - ostrostrelkyňa
Ratking - krysa
Darkman - shaman |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prcek Headless

|
Zaslal: čt listopad 01, 2018 9:18 am Předmět: |
|
|
TomCatus napsal: |
Prihlaska pekna, trosku toho RP i informaci, to se ceni. Vitej a cas ukaze, zda u nas naleznes co hledas... |
Děkuji, doufám že ano
Milten napsal: |
Ahoj Prcku a vítej,
na začátek chválím za přihlášku, je vidět, že jsi tomu nějakou chvíli věnoval a to se cení.
Pokud dovolíš, měl bych pár otázek:
Hraješ fotbal pouze rekreačně nebo i nějakou soutěž za nějaký tým?
Co tě vedlo k tomu, podat si přihlášku zrovna k nám?
Přemýšlel si už u svého DarthKnighta paladina o nějaké specializaci?
Co ten prohřešek za sprostou mluvu? Předpokládám, že byl v období Tvých mladých let, mýlím se?
Na závěr přeji hodně štěstí a brzy na viděnou v Temném ráji.  |
Ahoj, děkuji
Fotbal hraju už jen rekreačně za rodnou vesnici. Hrajeme 3.B třídu Středočeského kraje (druhá nejnižší)
Proč k Vám? Jak jsem psal, rád bych si zašel pohodový dung, s normálníma lidma. Byl jsem před pár lety na dungu s MG a to bylo moc hektický. Nechci se už honit za mamonem, chci se u UO už jen odreagovat Nedávno jsem si od Eowen kupoval iron a chvíli jsme klábosili na icq. Popsal mi Spolek a já si řekl že to je přesně ono
U DarthKnighta bych určitě specku nějakou udělal rád, jen nebylo moc času se kouknout co která umí. Snad se najde někdo, kdo by mi poradil
Jojo, sprostá mluva byla před tak 10 lety To jsem byl v telecí fázi dospívání
Ještě jednou děkuju
caleb napsal: |
Ahoj, taky te vitam.
Prihlaska ze me pekna.
Tez bych mel stejnou otazku a par dalsich.
Co te privedlo zrovna knam?
Znas nejake aktivni hrace Spolku?
Vidim DoHR, v jakem obodbi si v DoHRu pusobil?
Mas aktivni pratele / kamarady v jinych guildach na DP? Ve kterych pripadne?
Predem dekuji za odpovedi a snad brzy navidenou. |
Děkuju
Od vidění pár lidí znám, bohužel asi s nikým jsem aktivně nehrál. Znám Eowen, z obchodu před pár dny , jinak nikoho.
Abych řekl pravdu nevím přesně. Bude to asi tak 7-8 let zpátky. Moc lidí už nehrálo, nejvíce si pamatuju Eset, Cullena, další si nějak nevybavuju.
Aktivní přátelé žádné na světě DP nemám. Většina známých začlo hrát WoWko, a zbytek skončil kvůli RL. Proto bych rád do Spolku
Glum napsal: |
Ahoj a vitaj,
Tvoja prihláška sa mi páčila,pekný príbeh a celkom vyčerpávajúce informácie.Dúfam že sa čoskoro stretneme v Temnom raji. |
Děkuji, také doufám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milten Lizardman

|
Zaslal: čt listopad 01, 2018 12:46 pm Předmět: |
|
|
Prcek napsal: |
Fotbal hraju už jen rekreačně za rodnou vesnici. Hrajeme 3.B třídu Středočeského kraje (druhá nejnižší)
Proč k Vám? Jak jsem psal, rád bych si zašel pohodový dung, s normálníma lidma. Byl jsem před pár lety na dungu s MG a to bylo moc hektický. Nechci se už honit za mamonem, chci se u UO už jen odreagovat Nedávno jsem si od Eowen kupoval iron a chvíli jsme klábosili na icq. Popsal mi Spolek a já si řekl že to je přesně ono
U DarthKnighta bych určitě specku nějakou udělal rád, jen nebylo moc času se kouknout co která umí. Snad se najde někdo, kdo by mi poradil
Jojo, sprostá mluva byla před tak 10 lety To jsem byl v telecí fázi dospívání
Ještě jednou děkuju
|
Tak to už hrajem oba jen stejnou holomajznu.
Co se té specky týče, tak určo vymyslíme něco, co tě bude vyhovovat.. paladin je super povolání a každá specka je víceméně hratelná.
Tak díky za odpovědi, hodně štěstí a brzy na viděnou. _________________ Lorcan (Gangrel)
Godfrey (Iškariot)
Leoric (Rytíř magie)
Uther Sunblade (Teutón)
Lancelin (Guardian)
Saruman Black (Necromancer)
Milten (Mage)
Hephaestus (Golem Master) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hugo Mummy

|
Zaslal: pá listopad 02, 2018 11:49 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
předem chválím přihlášku. Je vidět, že sis dal záležet a i toho RP jsi tam přidal.
Měl bych na tebe taky nějaký dotázek. Kdo byl ten kamarád co jsi s ním původně hrával a jsou všechny postavy co nám tu píšeš přímo tvé nebo jsi je měl poděděné od lidí, co skončily?
Díky a nechť se ti daří zaujmout _________________ „Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec.“ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prcek Headless

|
Zaslal: pá listopad 02, 2018 2:53 pm Předmět: |
|
|
Milten napsal: |
Tak to už hrajem oba jen stejnou holomajznu.
Co se té specky týče, tak určo vymyslíme něco, co tě bude vyhovovat.. paladin je super povolání a každá specka je víceméně hratelná.
Tak díky za odpovědi, hodně štěstí a brzy na viděnou. |
Mno hraju to pro žízeň a uvidíme jak to bude do budoucna no
Super, to bych byl rád
Hugo napsal: |
Ahoj,
předem chválím přihlášku. Je vidět, že sis dal záležet a i toho RP jsi tam přidal.
Měl bych na tebe taky nějaký dotázek. Kdo byl ten kamarád co jsi s ním původně hrával a jsou všechny postavy co nám tu píšeš přímo tvé nebo jsi je měl poděděné od lidí, co skončily?
Díky a nechť se ti daří zaujmout |
Děkuji
Kamarád se jmenoval Legolas, kámoš z RL. Už bohužel dlouho nehraje. Postavy jsou DarthKnight, Acid, Prcek. Hentunen a Chamot je na jednom acc, ale od něj mam takvé veškeré práva. Kamarád z RL co ho založit, tak už 10 let nehraje. A na 99,9% se už k UO nikdy nevrátí.
Děkuju, budu se snažit. Snad mam co nabídnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bizon Liche
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|