Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ray Charles Mummy
|
Zaslal: čt listopad 16, 2017 9:59 pm Předmět: Ray Charles |
|
|
Dobrý večer všechny Vás zdravím,
Byl podzimní až skoro zimní pozní večer a v krbu už dohoříval poslední kousek dřeva.
Seděl jsem uveleben ve svém mohutném křesle popíjel slastný mok a pokuřoval cigaretu. A té omamné chvilce jsem začal uvažovat co mi v tomto světě chybí. Byla to úvaha takřka nekonečná a mok se pomalu prázdnil a až při poslední skleničce mě to napadlo, ale žel bohu jsem usnul a probudil se až ráno a hlavu jsem měl čistou, ale všechny mé nápady z noci jsem zapomenul a tak jsem dále bloumal nad ztracenými myšlenkami. Takhle to trvalo pár týdnu a zrazu jsem zaslechl hlas, který mě volal zpět do temného ráje a tak začalo moje znovuzrození.
Prvních pár týdnů jsem bloudil světem a snažil se prohlédnout všechny temné zákoutí temného ráje a přitom vydělávat na postavu Ray Charles (wampír). Trvalo to sice, ale jelikož se mi dařilo, tak wampír byl zanedlouho připravený podívat i do temných zakoutí strašlivých dungeonů.
I když byl wampír připraven, tak mi scházela parta lidí kteří by mě v tomhle směru podpořili.
A ve chvilce osamnění jsem se rozhodl podat si přihlášku do Rebornu, kde jsem našel mnoho skvělých lidí a kamarádů. V Rebornu se mě velice pěkně ujali a naučili mě vlastně všechno co znam a po pár měsících jsem dostal i důveru být ve vedení guildy společně s pár lidma.
Díky této guildě dali vzniknout ostatním postavám
Aedar – klerik- medic- (jsem za něj lama)
The deadly Peace – nekromancer – taky lama, ale začal mě velice bavit
Johana – paladin iskariot mrs. bum bác podlaha čeká
Ray Charles – wampir – gangrel
The Who – craft – magic miner
a pár dalších postav, které aktivne nehraju
Mé jméno je Jan-Jenda-Jeník-Honza-Honzík na všechno slyším. Momentálně žiju v Praze a nepracuji nikde nastálo, sem tam nějaká brigáda, ale stačí to k životu, mam dobré známé a dobré brigády. Rád piju pivo, ale víno vůbec. S přáteli občas zajdu na nějaký bowling šipky a nějaké ty hospodské hry. Také si příležitostně zasportuji, například: squash, fotbal, badminton a další
Vztah ke spolku mam velicé dobrý, protože tam mam (dovolím si říct) přátelé. Doufam, že i oni mě mají za přátele a jsou to : Tom, Lucky, Jojo.
Tsko, icq a uoam mám a vše používám
S přáním hezkého čtvrtečního večera Ray |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoJo Ettin

|
Zaslal: čt listopad 16, 2017 10:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Ray kamaráde
Som mega rád že po našom rozhovore si sa predsa len rozhodol podať prihlášku k nám do Spolku poznám ta dlhšie než som si myslel takže budem fakt rád keď sa dostaneš do našich rád a budeš dobrou posilou. Kedže sa poznáme viem že si dobrý človek takže ja súhlasím Ešte raz vitaj a prajem ti dobré ohlasy ostatných členov kedže som len malá myška tak môj hlas je len základný....
Tak ešte raz hodne zdaru a snáď už čoskoro uvidím daľšiu zelenú záložku _________________ Aurelion Soul ( Guardian )
Jojar ( Destroyer )
Miss Fortune II ( Teuton )
Achiles ( Magic Knight )
Joujou ( Iškariot )
Magicius (Mág)
Johny Kolotoč I. (Monk)
Whistleblower V. (Craft) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray Charles Mummy
|
Zaslal: čt listopad 16, 2017 10:26 pm Předmět: |
|
|
Děkuji ti Jojo za kladné vyjádření |
|
Návrat nahoru |
|
 |
TomCatus Mummy

|
Zaslal: čt listopad 16, 2017 10:46 pm Předmět: |
|
|
Zdarec Rayi. Zname se nejen z casu davno minulyxh, ale jsi tez clovek, ktery se me po mem navratu do UO ujal, hodne mi pomohl. Za to ti patri velkej dik. Mam ohromnou radost, ze jsi se nakonec rozhodl pro prihlasku ke Spolku. Spolecnou vypravu mame za sebou nejednu, tak doufam, ze budeme dale pokracovat, tentokrat uz zeleni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoJo Ettin

|
Zaslal: čt listopad 16, 2017 10:57 pm Předmět: |
|
|
Ahoj tak ešte raz,
Apropo musím pripomenúť že už aj mne nespočetne krát pomohol a to vo forme fame ktorú mi daroval zo svojej krabky na fame deedy tiež ti veľmi pekne ďakujem nie raz si mi pomohol k lady  _________________ Aurelion Soul ( Guardian )
Jojar ( Destroyer )
Miss Fortune II ( Teuton )
Achiles ( Magic Knight )
Joujou ( Iškariot )
Magicius (Mág)
Johny Kolotoč I. (Monk)
Whistleblower V. (Craft) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bizon Liche
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ray Charles Mummy
|
Zaslal: čt listopad 16, 2017 11:03 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Tome.
Jsem velice poctěn a polichocen, že o mě tak krásně píšeš. Děkuju moc.
Ahoj Bizone. Také doufám, že se mi bude u Vás líbit. Snad prokážu, že jsem hoden s Vámi stanout proti nestvůrám z dungeonů.
Jojo také ještě jednou díky za pěkná slova. Rád jsem to udělal a udělam klidně zas. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Glum Lizardman

|
Zaslal: čt listopad 16, 2017 11:30 pm Předmět: |
|
|
Ahoj a vitaj,
verím že tu nájdeš to,čo hľadáš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milten Lizardman

|
Zaslal: pá listopad 17, 2017 1:19 am Předmět: |
|
|
Ahoj Rayi,
přihláška hezká a líbí se mi, že jsi si hned přidal naše členy na ICQ, i přesto, že by to měla být samozřejmost, tak to tak nebývá.
Doufám, že se ti u nás bude líbit.
Brzy na viděnou v temném ráji.  _________________ Lorcan (Gangrel)
Godfrey (Iškariot)
Leoric (Rytíř magie)
Uther Sunblade (Teutón)
Lancelin (Guardian)
Saruman Black (Necromancer)
Milten (Mage)
Hephaestus (Golem Master) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
caleb Mirror Spider

Založen: 25. 11. 2014 Příspěvky: 451 Bydliště: Calebovo č. p. 1
|
Zaslal: pá listopad 17, 2017 9:22 am Předmět: |
|
|
Ahoj,
taky chvalim prihlasku. Doufam ze se brzy spolu vypravime do nejake kobky v temnem raji.
Brzy navidenou a drzim palce s prihlaskou, _________________ http://spolek.rivil.com/?i=5&g=1&img=1009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|