Fery Headless
|
Zaslal: po listopad 29, 2010 4:58 am Předmět: Madlen |
|
|
Byl večer u ohniště seděla mladá dívka a pekla si něco k večeři.Když najednou zaslechla praskání větviček.
Nenápadně se rozhlédla kolem,ale nic neviděla. *byla to asi jen nějaká zvěř* Pomyslela si dívenka a hodila polínko do oně.
Najednou vyskočil z houšti lapka a zanim hned další.Dívka začla rychle utíkat ani se neohlížela.
Když nejednou narazila na starou věž kde se lapkum schovala unavená a hladová nakonec usla.Ráno ani nevěrila svím očím našla podivné ostatky asi nějakeho kouzelníka,ale měl podivnou zbroj jakou jestě neviděla a vak na koření byl také zvláštní.Bylo tam i pár nadrcených kostí.
*co je tohle za kuchaře*Pomyslela si a tu narazila na dvě knihy.
Se zájmem a zvědavostí jednu znich otevřela.*možná se tu dozvím kde to vlastně jsem*Jak tak četala zjistila že je v sídle nekromancera.
Dívku ti lapkové tak vyděsili že si vzala obě knihy sebou a začla je studovat.
A tak se toulala divočinou nějaký ten pátek až dorazila do města kde v jedné hospůdce našla ty samé lapky co ji onehdy připravili o teplou večeři.
Zůstala stát ve dveřích a pronesla zaklínadlo.*vas des sanct*Lapkové byli najednou tak zesláblí že se dali na útěk.
Hostinský za pultem řekl.*tohle jsem ještě neviěl děkuju ti děvče jak zní tvé jméno?*Dívka se usmála a řekla*rado se stalo jmenuji se Madlen*
O kus dál našla sídlo Spolku.Slyšela oněm spívat bardy a tak si řekla*Možná je na čase se někde usadit a netoulat se pořad sama divočinou napíšu jim dopis*
Zdravím udatní bojovníci jmenuji se Madlen.Zujalo mě vaše společenství a ráda bych se kvám připojila.
Strčila pergamen pod dveře a zmizela |
|