Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
feagde Headless
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: st listopad 25, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
Rozehrán Inquisitor -> zklamal
Rozehráno Dragon Age -> Naprosto mě pohltilo, parádní v každém směru ;o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: so listopad 28, 2009 12:40 am Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Rozehrán Inquisitor -> zklamal
Rozehráno Dragon Age -> Naprosto mě pohltilo, parádní v každém směru ;o) |
Od Inquisitora jsem nakonec taky čekal víc.
Dialogy jsou napsané slušně, ale člověk má často jenom jednu možnost odpovědi. Souboje jsou potom nehorázně blbé a frustrující. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá prosinec 18, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
Borderlands. Takový trochu akčnější Fallout 3, víceméně všechno, co se boje týče je tam propracovanější, trochu zlepšené hledání questů, lépe poskládaná mapa a hlavně mnohem více zbraní na výběr. _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
Torchlight - Diablo v jiné grafice. Fakt pěkná záležitost.
Machinarium - nejlepší věc, jakou jsem za poslední roky viděl. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Torchlight - Diablo v jiné grafice. Fakt pěkná záležitost.
|
souhlasím a doporučuji  _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po leden 04, 2010 12:20 am Předmět: |
|
|
Po tomhle doporučení jsem si Torchlight stáhnul a mohu jen přitakat. Je to lightweight supervěc
Teď instaluji League of Legends, taky lightweight a mmorpg... po pár dnech Modern Warfare 2 online na bráchovo PS3 potřebuji oddych na počítači, aby se zahojily jizvy na prstech od ovladače (jn, zkouškové přišlo, tak pařím :p) _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: út leden 05, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Po tomhle doporučení jsem si Torchlight stáhnul a mohu jen přitakat. Je to lightweight supervěc
Teď instaluji League of Legends, taky lightweight a mmorpg... po pár dnech Modern Warfare 2 online na bráchovo PS3 potřebuji oddych na počítači, aby se zahojily jizvy na prstech od ovladače (jn, zkouškové přišlo, tak pařím :p) |
Leny a hrál jsi CoD i v singlu? Co na to říkáš? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Darkne Skeleton
Založen: 03. 01. 2010 Příspěvky: 11 Bydliště: U Lávy,Zátoka 35,999 11
|
Zaslal: út leden 05, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
A co tak zkusit Ultima online?  _________________ Budeš-li spokojen se svým osudem, budeš žít moudře.
Nové známé získáváme rádi proto, že nás ještě neznají a budou nás obdivovat víc než ti staří, kteří nás znají příliš. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: út leden 05, 2010 11:16 pm Předmět: |
|
|
Darkne napsal: |
A co tak zkusit Ultima online? :) |
Jooo .. to sem si taky říkal :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |