Obsah fóra Fórum Spolku Fórum Spolku
Diskuzní fórum Aethanova Spolku

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 NastaveníNastavení   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Bezbranná Lenička ve zdech HQ Trinsic banka
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lenka Hrubá
Titán

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2004 11:37 am    Předmět: Bezbranná Lenička ve zdech HQ Trinsic banka Odpovědět s citátem

Mám chvíli času, a tak vám řeknu příběh...

Lenka přispívá do charity palům. Protože u palů není banka, udělala si tam přes svůj travel MARK. Protože jsou tribalská brnění těžká, port HQ Trinsic, z banky 3-4 brnka, port k palům a znova. Když v tom stojí u Trinsické banky nějaký z Templářů - Cioncia nebo něco tak. Jak šla do banky, stoupla si "do něj"... On GRRR, a hned Leničku uvěznil do kříže do zdí. Lenička jen smajlík a že nemá tak špatně před bankou stát. Když se portla k HQ Trinsic po2, dotyčný viděl, že jde do banky, hodil pro změnu zeď, aby se nedostala. Lenička si postěžovala, jestli je danému aspoň 15, že se chová na 10. Portla se na trh a odtam se zase napakovala věcmi do charity. A znova. Bude se na mě někdo zlobit, když příště na dotyčného zavolám stráže? Takovéto jednání se mi moc nelíbilo. Nicméně se podařilo do charity takto odvláčet desítky plate brnění a nějaké drobnosti.

Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek

- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wolf
Despise Mage

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2004 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice by to nebylo hezké, ale stráže bych být tebou zavolal.
(tedy jestli by šly po viníkovi)

Avšak dříve bych dotyčnou (podle jména ženská, ne?) upozornil na to,
že hodlám volat stráže. Buď toho nechá, nebo volám strážného.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2004 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jste proste moc hodna gilda - ja uz bych ji (mu) vytlouk mozek z hlavy po tom krizi ze zdi. Razz
Mno jinak - nejde o praseni, ale nechat si s prominutim sr*t na hlavu neni muj styl...
Viconia
Ettin

PříspěvekZaslal: po květen 10, 2004 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
Jste proste moc hodna gilda - ja uz bych ji (mu) vytlouk mozek z hlavy po tom krizi ze zdi. :P
Mno jinak - nejde o praseni, ale nechat si s prominutim sr*t na hlavu neni muj styl...

Musíš si uvědomit, milý Retromancere, že my upíři jsme vpodstatě klidná a mírumilovná stvoření. Krvelačné nestvůry z nás udělala až lidská hrůza a nenávist ke všemu co je "nelidské".
A navíc - na pomstu máme skoro celou věčnost.
*usměje se*

"Nemo sapiens, nisi patiens"
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2004 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozna jsem trochu vic zvykly dbat a bojovat za to co povzauji za cestne a spravne, ale nikdy jsem snad svym jednanim neublizil nikomu, kdo byl v pravu.

Ovsem kdyz se stanu svedkem jakychkoli nepravosti, at uz pachanych na dobrem, zlodeji, nebo snad psanci - snazim se vzdy pomoci tem, kdo pomoc potrebuji - at uz pomoci slov, nebo magie...

Prihlizenim a nasledovanim davu nikomu nepomohu...

Tim neikam, ze se zastavam vrahu a kriminalniku - jen jsem obcas svedkem situlaci, kdy se postavy dobrych jmen chovaji jako hyeny...

Naposledy upravil Retromancer dne út květen 11, 2004 10:56 am, celkově upraveno 1 krát
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2004 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Retromancer napsal:
Mozna jsem trochu vic zvykly dbat a bojovat za to co povzauji za cestne a spravne, ale nikdy jsem snad svym jednanim neublizil nikomu, kdo byl v pravu.

Ovsem kdyz se stanu svedkem jakychkoli nepravosti, at uz pachanych na dobrem, nechranenem, nebo snad psanci - snazim se vzdy pomoci tem, kdo pomoc potrebuji - at uz pomoci slov, nebo magie...

Prihlizenim a nasledovanim davu nikomu nepomohu...

Puzivas vskutku odvaznych slov, ale bohuzel si moc dobre pamatuji prihodu s Tebou z davnych casu, kdyz jsem Te o neco prosil a tys mne zesmesnil pred svymi 'kamarady'. Takze se slovy'neublizil', 'pomoc', 'nasledovani davu' , zachazej opatrne. Diky Angel je pro mne tato udalost uz minulosti, takze se k ni nechci vice vracet....
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2004 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To me ale zajima... Nevzpominam si na podobnou prihodu ale mam dojem, ze Angel za ochrance nepotrebuju a jestli jsem provedl neco nechutneho nekomu jinemu nebojim se zverejneni...

Edit - tznm ze ja se k te udalosti vracet chci, jinak to budu brat jako neopravnenou urazku.
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2004 11:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rad Ti to zopakuji, nechci se k tomu vracet. Nejenom, ze je to minulost, ale take proto, ze ma pamet mi neslouzi jako driv a pokud bych tu prihodu nemohl presne zopakovat, nemelo by to smysl. Pamatuji si jen to, co jsem napsal. Doufam, ze budes k sobe uprimny a uznas, ze se ta situace stat mohla, protoze verim, ze pro Tebe to byl nevyznamny zazitek o delce pul minuty, ktery si proste pamatovat nejde. Urazet Te nechci, proc bych to delal. Zast k Tobe nechovam.

Myslim, ze Angel Ti ochrance nedela, jen jsme se k tomu dostali, kdyz jsme si o Tobe povidali.

Pokud i to i presto chces brat jako neopravnenou urazku, tak Ti v tom nemuzu zabranit.
Retromancer
Mirror Spider

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2004 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Timeo napsal:
Puzivas vskutku odvaznych slov, ale bohuzel si moc dobre pamatuji prihodu s Tebou z davnych casu, kdyz jsem Te o neco prosil a tys mne zesmesnil pred svymi 'kamarady'. Takze se slovy'neublizil', 'pomoc', 'nasledovani davu' , zachazej opatrne. Diky Angel je pro mne tato udalost uz minulosti, takze se k ni nechci vice vracet....

Timeo napsal:
Rad Ti to zopakuji, nechci se k tomu vracet. Nejenom, ze je to minulost, ale take proto, ze ma pamet mi neslouzi jako driv a pokud bych tu prihodu nemohl presne zopakovat, nemelo by to smysl. Pamatuji si jen to, co jsem napsal. Doufam, ze budes k sobe uprimny a uznas, ze se ta situace stat mohla, protoze verim, ze pro Tebe to byl nevyznamny zazitek o delce pul minuty, ktery si proste pamatovat nejde. Urazet Te nechci, proc bych to delal. Zast k Tobe nechovam.

Myslim, ze Angel Ti ochrance nedela, jen jsme se k tomu dostali, kdyz jsme si o Tobe povidali.

Pokud i to i presto chces brat jako neopravnenou urazku, tak Ti v tom nemuzu zabranit.

Ve dvou po sobe jdoucich prizpevcich si protirecis. Vubec me nezajima delka incidentu, ale proste bych rad vedel, za co se mam kat a za co mam zpytovat svedomi. Tohle je diskuze nahouby!
Klidne muzu tvrdit, ze jsi mi kdysi neco udelal, kdyz nereknu presne co a kdy se stalo, bude to uplne naprd...
Timeo
Arach

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2004 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jde o to, ze si tu prihodu pamatuju, ne co bylo v ni - doslova, asi jsem se spatne vyjadril. DObre, z toho, co si pamatuju, tak se to udalo asi o pul roku zpet, u banky v Britu, byl jsi tam s nejakymi lidmi a ja se Te ptal na neco ohledne vypravy (asi vasi). Co jsi mi odpovedel, to doopravdy uz nevim, ale vim, jaky to na mne melo ucinek. Ale jak rikam, myslim, ze nemas sanci si to pamatovat a take Ti to nejde zazlivat... Je pravda, ze nemohu sve tvrzeni podlozit, ale i dkybych mel Tva presna slova, tak by jsi mohl rict, ze jsem si to vymyslel...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Fórum Spolku -> Diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: