Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: ne říjen 29, 2006 8:55 am Předmět: |
|
|
Ja som ohladom telefonov totalna konzerva. Moje prve dva telefony boli Siemens a dufam ze to boli aj posledne Siemens co som mal. Odvtedy som tusim len s malou prestavkou presiel na Nokie.
Konkretne k modelom Siemensov, tak ten prvy bol taka ta tehla ani netusim ake to malo oznacenie ale rozmer vam napovie 6x15x2cm bolo to cca 10 rokov dozadu ked sa prechadzalo z MNT na GSM. Tento telefon bol plne multifunkcny dal sa pouzit na obranu na utok a obcas sa s nim dalo aj telefonovat ak mu zronva nedosla baterka. Dalsi s tejto rady bol A35 vdaka ktoremu som mal rozbitu hubu ked mi ho chcel niekto ukradnut a ja som ho nedal... doteraz neviem preco? Asi kvoli cislam a kreditu . Inak ten telefon bol celkom fajn lebo kazdych 7 mesiacov sa pokazil a mne v servise rovno davali novy z dvojrocnou zarukov, takze po skoro troch rokoch som mal telefon z dvoj rocnou zarukou. Nakonec som ho zabudol na zastavke . A nakonec Nokie ale to uz neni zaujmave lebo tie sa nekazia a su vsedne. Teraz mam 6230i jedna z horsich nokii co som mal ale budis.
ps: Moj uplne prvy telefon bol Nokia ale este na MNT takze na ten bezne zabudam. Tiez mal monumentalne rozmery. _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slave Mummy
Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 108 Bydliště: SVK Bratislava
|
Zaslal: ne říjen 29, 2006 3:28 pm Předmět: |
|
|
Mno ono sa to moc neda podla toho kto co mal...
ja som mal nokia 5110 3210 3310 6210 6310 3200 vobec ma nezaujali (ok ok 5110 bola sranda s odpilenou antenou a tenkou baterkou) - apatia voci znacke a hlavne kvoli cena/vykon
erikson/sony - sony som mal cmd c1 velmo pekny fon nestihol som na nom najst nejaku chybu bo behom 2 tyzdnov som o neho prisiel erik som mal 728 - na tu dobu to bolo super (jedno z prvych "v") t10 t28 t68i hral som sa aj s 500vkou tusim a dakym new v ckom nicim ma tie telefony okrem toho stareho sony neoslovilo
samsung som mal par dni sgh nieco (taky ten s koleckom a nieje to v ) nic moc (hlavne nefunkcnost irda...)
a siemensy? a50 c50 mt50 s55 - super fonik uz sa s tym dali robit strasne veci ako prepalovanie a patchovanie rozsirovanie atd a momentalne cxt65 a ten fonik ide ako hodinky s fw 50tkou!
a teraz mi konci akcia a zvazujem dalsi telefon povodne som hcel el71 alebo to vcko ale kedze benq robi to co robi toto odpada este pripada do uvahy motorola vazne s touto znackou som nemal docinenia a vo forach sa da celkom docitat ze je to taky user friendly telefon... (ako pure siemens)
jo a este chyba vo fw siemensu bola skor kvoli tomu ze ak nieco spravili tak to hned hodili na trh a vydavali fw ktory sa dal prepalit bez problemov doma a platila dalej zaruka _________________ Adept guildy spolek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: ne říjen 29, 2006 4:08 pm Předmět: |
|
|
v tom to asi bude
ja som nikdy nechcel menit firmware, ani sa v tom telefone hrabat.
proste som chcel funkcny inteligentny telefon, ktory bude robit to co chcem ja.
a do tohoto mi S65 nezapada. zato vsetky nokie co som mal hej  _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: ne říjen 29, 2006 4:24 pm Předmět: |
|
|
Fakt je, že jak si člověk zvykne na Siemens, tak se mu pak těžko přivyká na "zamčený" telefón, se kterým nejde nic dělat :o) _________________ Pajadin, Člen Spolku
Obchodník - milovník |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: ne říjen 29, 2006 5:51 pm Předmět: |
|
|
Pokial viem tak zmena FW na nokiach nebol problem. Alebo sa nieco zmenilo? Pametam si ako si kamarat tunil taku staru bananovu nokiu a strasne sme sa na tom zabavali. _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: ne říjen 29, 2006 6:03 pm Předmět: |
|
|
Pajadin napsal: |
Fakt je, že jak si člověk zvykne na Siemens, tak se mu pak těžko přivyká na "zamčený" telefón, se kterým nejde nic dělat ) |
To mi povídej... Míval jsem Siemens SX1. Krutě dobrej telefon, dalo se tam změnit téměř cokoliv. Včetně HW . _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|