Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: st červenec 26, 2006 7:51 am Předmět: |
|
|
K Britainskému přístavu přijela loď, hubnější muž vystopil a uvázal Lodní uzel a přivázal loď ke kůlu, zamkl sříňku a zamumlal magická slovíčka : Kal Ort Por *puf* postava se objevila v Jehlomu u Domu před kterým se činí Kámen s nápisem SPOLEK.
Ahojky, během své cesty kolem Britanie a přilehlých ostrovů jsem si řekl, že je potřeba udělat si pauzičku a protáhnout svaly, na týden jsem si zaplatil přístav v Britu, takže mě někam vytáhněte , ale nevým jestli budu moct na všechno, to víte kosti rozlámané, doznívá mořská nemoc... nějaký čas možná budu jestě regenerovat v našem pokoji v hostinci...
S pozdravem Zizinek _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

Založen: 16. 06. 2005 Příspěvky: 469 Bydliště: Jhelom byt č.3 spolu s Bohdym (Brno)
|
Zaslal: čt srpen 03, 2006 5:44 pm Předmět: |
|
|
Tak se zase loučím... Zítra vyplouvám na další etapu cesty kolem Britanie, sice se nam spolu nepodařilo uskutečnit žádná výprava (zas tak času jsem totiš neměl a když měl tak jsem byl sám) ale svět se nezbortí, tak zase za nějaký čas "Ahoj"!
Zizinek _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

|
Zaslal: po září 18, 2006 9:29 am Předmět: |
|
|
Jestli jsem byl doteď alespoň někdy na výpravě tak ted uz to bude jen vyjímečně (pokud vůbec), neboť se na mě ze všech stran valí škola a jinačí povinnosti a navíc mám mítné problémy s netem ( příklad ) _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

|
Zaslal: ne říjen 01, 2006 6:50 pm Předmět: |
|
|
Agness napsal: |
Žiadam všetkých adeptov, aby do svojej prihlášky uviedli predpokladanú hernú aktivitu a prehodnotili svoj záujem o členstvo v Spolku.
Pokial tak neučiníte do 14. 10. a my nebudeme spokojný s vaším prístupom a aktivitou, bude vaša žiadosť o členstvo zamietnutá. |
Pondělí- 7:45-11:00
Úterý - 15:00-22:00
Středa - 15:00-21:00
Čtvrtek -16:00-21:30
Pátek - Neděle vědšinou budou plný
Naposledy upravil Zizinek dne st leden 03, 2007 7:48 pm, celkově upraveno 2 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zizinek Mirror Spider

|
Zaslal: út říjen 24, 2006 9:15 pm Předmět: |
|
|
vanul mírný západní vítr, a středně velká loď s ošoupanou a zazáplatovanou plachtou pomalu, ale jistě mířila k Jehlomskému molu....
"Domov, sladký domov....." nadechl jsem se.
po dlouho dobu (s malými přestávkami) jsem byl na cestách po cizích ale i známích krajích, a teď se vravím domů...
vyházel věci a vyměnil loď za poukázku, z hromady věcí vytáhl svitek, pero a inkoust
Mílí Spolkovní,
Jsem zase zpátky, již zase budu připraven s vámi vydat se do bojů proti ďábelským potvorám i za Aethana. Na svých cestách jsem potkal přítele, mága, kterého jsem se ujal a nějaký ten čas s ním trávím v Magické Akademii, ale to nic nemění na tom že když můj Komunikačí Krystal bude Zelený jako Verite budu se snažit být Spolku nápomocen vydzvihnout Spolek z Propasti neaktivity která se na nás pomalu hroutí.
S pozdravem Zizinek
připíchl pergamen na nástěnku a šel si lehnout _________________ Zizinek, Paladin
Člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Frantisek Elder Daemon
|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 8:09 am Předmět: |
|
|
Rad te tu vidim Zizinku...
K tomu tvemu novemu priteli... pokud se ti jevi jako schopny a dobry clovek, vem ho nekdy k nam na vypravy, nebo treba jen na pokec. Verim ze kdyz prijdete oba, tva uslechtila myslenka vzkrisit Spolek se povede.
Aethan ti bud napomocen... _________________ Frantisek ml. Zastupce představeneho Spolku
Ten co nosí Spellbook proklatě nízko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: po leden 15, 2007 4:45 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji k přijetí za člena! Zizi, pak se mi prosím ozvi třeba na ICQ až budeš mít chvilku času, doděláme papírování. _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patejl Spider King

|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
Tak to gratuluji Zizi, sem rad, ze se ti to konecne splnilo  _________________ Patejl,
"prskavka v plechovým balení" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JoeBrabenec Lost Soul
Založen: 22. 10. 2005 Příspěvky: 388 Bydliště: the Wayfarer's Inn in Britain
|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:22 pm Předmět: |
|
|
jojo, gratulujem. _________________ dajaky kralik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: po leden 15, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
Z Celého srdce ti gratuluji! Moc ti přeji úspěchy a štěstí všude kde to budeš potřebovat.  _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|