Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út květen 04, 2004 9:02 pm Předmět: Poděkování |
|
|
Chtěl bych vám všem poděkovat za toto fórum. Vždy jsem ho rád četl, ale je to asi čtrnáct dnů, co v něm čtu každý příspěvek a velmi se mi to tady líbí. Nikdo nikoho neuráží, nikdo nikoho nenapadá... já vím, je to tím, že se jedná hlavně o fórum jedné skvělé guildy, ve které si lidé rozumí (alespoň doufám a věřím, že to tak je).
Nicméně po tom, co se stalo s Dvorními klepy jsem se v tichosti přesunul sem.
Jsem rád, že zde funguje takto kvalitní fórum. Hlavně ono oddělení RP od nonRP je báječné. Něco takového by se opravdu mělo zavést i na webu Dark Paradise!!! (snad s tím návrhem uspěji u GM)
Také bych vám rád poděkoval za účast na questu, který se týká komety. V této souvislosti se omlouvám těm, kteří se celý týden těšili na pokračovaní (stejně jako já), ale ono nakonec nebylo. Je mi to líto, ale nemůžu to ovlivnit. Doufám, že vás to neodradí od dalších výprav, které bude pořád Harsangorth (jásá, konečně se to jméno naučil).
V souvislosti s kometou bych se ještě rád zeptal na jednu věc.
Nemáte taky někdy chuť nechat tu kometu spadnout celou ať lidé nesou následky za své hříchy? _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út květen 04, 2004 9:08 pm Předmět: |
|
|
* uklonil se *
Je nam cti, ze takto koukate na nase male vzkazy..
* oprasil si cepici a strcil psaci pero do kalamare *
Kometa by mela spadnout a pouze zkupiny, kteredokazi spolupracovat by meli prezit. Ne spousta jednotlivcu, kteri se jen hadaji
* odkasla si *
Vzdyt i boj o patronaty se rozebehl a ulitl az k nehoraznym urazkam a proc??
* ukapl inkoust a udelal velikou kanu*
Podpis Vas Gate Keeper |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: út květen 04, 2004 9:24 pm Předmět: |
|
|
*vzal savý papír a alespoň částečně vysál velkou kaňku na novém vzkazu*
Tak, snad si toho teď nikdo nevšimne. Jistě to bylo nekvalitním inkoustem, pomyslel si.
Velmi zajimavá myšlenka. Škoda, že nelze ovlivnit dráhu letu komety.
Je tady jedno riziko - kometa spadne nejen na ty, kteří si to zaslouží, ale i na ty nevinné a obětavé. To nemůžeme dopustit. Je to příliš velké riziko. Pokud se však nic nezměnilo, tak právě element vzduchu ověří soudržnost obyvatel Britainie. Tento element je rozdělen na tři části a pro jednu z částí se může vydat jen člověk, který se stal psancem - vrah.
*připíchl vzkaz na nástěnku*
Snad to někdo přečte. Doufám, že zas až tak moc neškrábu _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: st květen 05, 2004 6:46 pm Předmět: |
|
|
Rozbehlou diskuzi o tom, jak se asi vrazi sejdou nesejdou ke questu jsem trhl do noveho topicu...[/u] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Johauna Headless

|
Zaslal: st květen 05, 2004 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ursi, nastesti lidska ignorance postihuje povetsinou jen forum Imperium. Proto se v odlehlejsich castech sveta da najit skupina lidi, ktera je schopna se bavit bez urazek.
A ja jsem rada, ze takovi lidi jeste nejaci jsou a doufam, ze ti, kteri se snazi je odradit a znechutit neuspeji. _________________ Johauna The Dash & Kir-Wan Jana
"Fear leads to Anger, Anger leads to Hate, Hate leads to suffering..." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|