Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 8:03 pm Předmět: |
|
|
*konecne se prestal chechtat* Jen aby nam to tady strycek Jiri tedka nenechal zavrit:)) _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
Uf.. mno, chce to mít pořádnou náturu, aby se u toho člověk smál od začátku do konce. Pro mě vcelku silný kafe  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá červenec 07, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
Asi nemam smysl pro humor... bych to smazal, ale kdyz se tomu smejete... tak si to uzijte. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stillwater Velkej Drak

Založen: 16. 09. 2005 Příspěvky: 1103 Bydliště: The WatchTower of Britain - !!!
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 12:49 am Předmět: |
|
|
tak bud uz jste zapomneli na sve 14ti ( podle urovne mysleni dejme tomu 12ti) lete spoluzacky nebo jste necetli dlouho Bravo. Nevim, tak 2/3 textu jsem to bral jako ciste parodie na klasicke dnesni "bravo story" story ale ten politickej podtext me ke konci vzal mnohem vice.
Nevim teda jestli se uz ted mam povazovat za starsi generaci (22) ale v dobe, kdy pro me bylo Bravo aktualni(14) a v podstate i trochu v zacatcich, tak jsem byl celkem zklamanej z toho, ze veskery dopisy byly od lidi 18+ a "netrapily" nas tak uplne stejny veci. Na druhou stranu, kdyz jsem si asi tak rok a pul zpatky tento casak precetl od sestry tehdejsi pritelkyne, tak jsem se neprestaval divit, ze nejstarsi dopis tam byl od cerstve 15ti lete devciny, ktera neresila zrovna veci ne nepodobne tem v predchazejicicm postu.
Proto si me klidne odsuzujte jako priznivce "fekalni poklesne jednoduche zabavy", ale abych rekl pravdu, tak nad denickem jsem se od srdce zasmal, ze zacatku z duvodu dob minulych, ke konci naopak z duvodu dob soucasnych. Chapu, ze mnohe z toho mohlo zranit at uz z hlediska politickeho presvedceni ci proste "urovne humoru", ale ja se nad tim opravdu zasmal:)))) _________________ Smrt nad Zlato!!!
Stillwater, necromancer, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patejl Spider King

|
Zaslal: so červenec 08, 2006 8:27 am Předmět: |
|
|
Me to taky pobavilo Stille a kdyz jsem pochopil, o ktereho strejdu Jiriho jde, tak sem fakt nemohl...  _________________ Patejl,
"prskavka v plechovým balení" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: ne červenec 09, 2006 4:53 pm Předmět: |
|
|
Pruser je jenom v tom, ze uz se za par mesicu budou moct s ty jizni ameriky vratit pac uz to tu bude strycek Jiri mit zas vsecko pod palcem. Je totiz supermegahustej! _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 10:36 am Předmět: |
|
|
to je ostra uchylarna _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: so červenec 15, 2006 9:22 pm Předmět: |
|
|
Najhorsie URLcky na svete Alebo najlepsie
http://independentsources.com/2006/07/12/worst-company-urls/ _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Agness Kyklop

Založen: 19. 02. 2005 Příspěvky: 682 Bydliště: Britain, Wayfarer`s Inn, izba č.8
|
Zaslal: po červenec 17, 2006 10:11 pm Předmět: |
|
|
Takze o tomto hovoril Shadow... Policajti sa snazia co to da
http://www.dusky.sk/halbot/?id=2450 _________________ Agness - Člen Spolku
Zástupkyně Pána Rekrutů
Válku mezi muži a ženami nikdy nikdo nevyhraje.
Je tady příliš mnoho bratříčkování s nepřítelem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|