Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Serpin Kyklop

|
Zaslal: st květen 24, 2006 10:30 pm Předmět: |
|
|
Probral se, zamžoural, protáhl se a zmateně prohodil:
Co to, kde to... Jé ahoj, ja jsem Serpin.
Začervenal se a odcházejíc se ještě stačil praštit dveřma do nosu. _________________ Spravedlivý
(člen Spolku) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Patejl Spider King

|
Zaslal: čt květen 25, 2006 2:23 pm Předmět: |
|
|
Taky te rad zdravim ve Spolku Gin. Ale ted by si uz konecne mela priznat pravdu, neni to od nas vubec pekny...
Takze Gin toho ma hodne spolecneho se mnou, teda skoro vse, krom toho, ze ja jsem mrtvej
Takze jestli to nekoho nastvalo, tak se mu omlouvam, ale libilo si mi to, pekne sem si zase pokecal...
Jo a hlavne tobe Wolfiku se omlouvam, ze sem te tak dlouho zdrzel, si chtel jit asi driv spat, kdyz byl ten pohovor. Ale nevim jak ty, ale ja si to uzival, pekne sme pokecali  _________________ Patejl,
"prskavka v plechovým balení" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: čt květen 25, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
Patejl napsal: |
Taky te rad zdravim ve Spolku Gin. Ale ted by si uz konecne mela priznat pravdu, neni to od nas vubec pekny...
Takze Gin toho ma hodne spolecneho se mnou, teda skoro vse, krom toho, ze ja jsem mrtvej
Takze jestli to nekoho nastvalo, tak se mu omlouvam, ale libilo si mi to, pekne sem si zase pokecal...
Jo a hlavne tobe Wolfiku se omlouvam, ze sem te tak dlouho zdrzel, si chtel jit asi driv spat, kdyz byl ten pohovor. Ale nevim jak ty, ale ja si to uzival, pekne sme pokecali  |
Dobře se s tebou povídalo *mrkl* _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt květen 25, 2006 3:56 pm Předmět: |
|
|
Patejl napsal: |
Jo a hlavne tobe Wolfiku se omlouvam, ze sem te tak dlouho zdrzel, si chtel jit asi driv spat, kdyz byl ten pohovor. Ale nevim jak ty, ale ja si to uzival, pekne sme pokecali  |
Já věděl, že to musí být někdo od nás  _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Wolf Despise Mage

|
Zaslal: čt červen 22, 2006 3:52 pm Předmět: |
|
|
Přijata za člena z protekce!
LOCKED _________________ podepsán:
Wolf (paladin, Člen Spolku a bývalý Pán rekrutů)
IN VINO VERITAS - VE VÍNĚ JE PRAVDA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|