Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bohdy Lizardman

Založen: 04. 05. 2005 Příspěvky: 243 Bydliště: Brno-Boh(u)nice
|
Zaslal: st duben 19, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
Llewelyn napsal: |
vyuziju tohohle topicu a zeptam se, mam obyc klavesnici (zadna multimedialni) ale ma tri tlacitka: power,sleep a wake. Mam problem s tim ze to power je tak blbe umistene vedle enteru a jeste ma jinou podobu, ze se mi posledni dobou stavam ze pri stisku enteru o nej zavadim a vypne se mi komp, nevite jak se to da softwarove osefovat? aby bylo nefunckni? koukal jsem se do biosu, tam jsou jen veci o zapnuti kompu pres klavesnici a fakt netusim jak na to...
EDIT: vyreseno¨, pokud budete mit podobny problem, tak plocha-- sporic-- napajeni--upresnit a tam jsem mel ty tlacitka power a sleep... Dekuji Hunterovi a jeho vedomostem :p |
já jsem si "vydloubl"  _________________ "Kouřím,tedy jsem"*zahodil vaťan a zmizel*
Bohdy-Adept Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Llewelyn Malej drak
|
Zaslal: st duben 19, 2006 9:08 pm Předmět: |
|
|
no k tomu uz jsem chtel dojit, ale nejdriv to nejak softwarove posefovat... fakt v posledni chvili jsem si skoro zprznil klavesnici _________________ Llewelyn- přítel ve zbrani
Mám vytvarované tělo! Kulatá je také tvar. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: čt duben 20, 2006 2:26 pm Předmět: |
|
|
BTW - jenom sem hodim jeden svuj vyresenej problemek s XP profi
Dlouhou dobu sem nevedel jaxe zbavit ty stupidni prihlasovaci obrazovky (jak se tam klika na ucty) - i kdyz sem u kompu sam a mam na nem jenom jeden ucet (+ admina) a u uctu nebylo heslo furt sem musel kliknout na ikonku - a to me stvalo (a ucet administrator mam na reseni problemu)...
Nakonec sem nasel ze i v XP je stale moznost spustit sikovnej programek tusim z W2000 - staci do prikazovyho radku napsat
kód: |
control userpasswords2 |
a vsechny ucty se daji jednoduse osefovat - a prihlasovani vypnout
Kdo to znate nebite me, mozna se to nekomu bude hodit  _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|