Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 1:24 pm Předmět: |
|
|
pridane valalaldurove potvory , sa nam to pekne rozrasta. _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 1:36 pm Předmět: |
|
|
Chybí ti tam oblíbený: omg omfg lol rofl btw mmnt stfu gl hf :p
TS = TeamSpeak
E: nemáš tam HRK!!  _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
Založen: 06. 12. 2005 Příspěvky: 209 Bydliště: The Travellers inn v Trinsicu, izba c.1
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 1:44 pm Předmět: |
|
|
Leny-m napsal: |
Chybí ti tam oblíbený: omg omfg lol rofl btw mmnt stfu gl hf :p
TS = TeamSpeak
E: nemáš tam HRK!!  |
mal som to tam, vetu typu OMG, RAFL, LOL - to co za vami kricia PK, ale na druhy den sa mi to uz nezdalo vtipne a podla postov sa to ostatnym nezdalo vtipne uz prvy den tak som to dal prec. A teraz si hovorim ze mi vlastn to omg, rofl, lol, lololol leze poriadne na nervy, a teda neviem ci to dat do zoznamu, aby sme novacikov este ucili taky degenerujuci sposob komunikacie.....
tak neviem. _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cpt.Rookie Gazer

Založen: 27. 03. 2005 Příspěvky: 272 Bydliště: Cech řemeslníků / Nujel'm (Brno)
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 2:52 pm Předmět: |
|
|
Ohledně "lol" - četl jsem krásnou definici:
"nemám dostatek vyjadřovacích schopností" _________________ Zmatený a roztržitý paladin, člen Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rescuer Spider King

|
Zaslal: ne únor 12, 2006 6:47 pm Předmět: |
|
|
Cpt.Rookie napsal: |
Ohledně "lol" - četl jsem krásnou definici:
"nemám dostatek vyjadřovacích schopností" |
lol ani jiné zkratky toho typu jsem snad nikdy nepoužil, přijde mi takový divný.. místo toho radši smajlíka, nebo ve hře to řeší emoty text ..
Pro začátečníky ten seznam zkratek nebude nijak moc dlouhý, už teď to dá docela námahu vymyslet, co tam chybí z těch důležitějších věcí . Tak pár návrhů na úpravu:
○ z nápojů by tam mohl být ještě total refresh TR, nejsem si jistý jak moc se to používá, ale já to vždy psal jako TR
○ kromě označení česneku jako GA se používá GL (aspoň jako GL mi to ukazuje Assist )
○ SK se tušim používá pro Spider Kinga i Skeleton Knighta
○ u zkratky TS by měl být správně Terra Sanctum
○ TS k označení tamming staff jsem neviděl používat, ale na trhu jsem už dlouho nebyl, tak nevím  _________________ cleric Rescuer, Člen Spolku, The Hand of Life
ranger ShadowMaster
vampire Shadow Claw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Smrt BOB Mummy

Založen: 24. 11. 2005 Příspěvky: 105 Bydliště: Hostinec jhelom 2
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 8:02 pm Předmět: |
|
|
LOL i ROFL jsou zkratky emotiv textu, nijak mi nevadi, kdyz je nekdo zkrati, nicmene na ceskem shardu by se to asi nemelo prilis prehanet.
Prijde mi jednusi ve hre s cizaky :) napsat *ROFL*, nez *Rolling On the Floor Laughing*, samozrejme to nezapada do ceskeho jazyka, nicmene *VNZS* si tezko nekdo vybavy jako *Vali se Na Zemi Smichy* _________________ GONG, not so happy now... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 10:50 pm Předmět: |
|
|
Pridane upravy podla Rescuera
rozmyslam ze tam predsa len pridam tie hlasky rofl omg btw lol a podobne, ale vrta mi hlavou ako to napisat takym sposobom, ze novacikovia budu vediet co to znamena aj ked sa s tym predtym nikdy nevideli, ale zaroven to nezacnu pouzivat lebo ked tam dame len suchy zoznam tak nam ochvilu bude lolikovat cely shard (obrazne povedane)... _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
einheriar Headless
Založen: 24. 03. 2005 Příspěvky: 7 Bydliště: Nerozumím otázce
|
Zaslal: ne únor 12, 2006 11:05 pm Předmět: |
|
|
Miar napsal: |
...lebo ked tam dame len suchy zoznam tak nam ochvilu bude lolikovat cely shard (obrazne povedane)... |
Což už se děje. - Alespoň budou vědět, co to znamená  _________________ Vespasianus [Pirati Zelene Ryby] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miar Lizardman
|
Zaslal: po únor 13, 2006 8:16 am Předmět: |
|
|
No tak som nad tym rozmyslal a asi by sme tam tie akronymi mohli dat, a to v samostatnej sekcii na spodu slovnička nejako takto:
kód: |
Acronymi*:
AFK - away/absent from keyboard
BTW - by the way
IMAO - In my arrogant opinion
IMO - In my opinion
IMHO - In my humble opinion / in my honest opinion
LOL - Laughing out loud,lots of laughs
NP - No problem
OMG - Oh my God/Goodness!
PLS, PLZ, PLX - Please
ROFL, ROTFL - rolling on the flor laughing
sry - Sorry
Pre ďaľšie akronymi pozri http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Internet_slang
*Vrovanie autorov slovníku: IMO nadmerné používanie akronymov degeneruje.
|
toz co myslíte? _________________ Nie ten človek žil viac, ktorý sa dožil vysokého veku, ale ten, ktorý svoj život naozaj precítil. Rousseau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Valalaldur Mirror Spider

Založen: 02. 10. 2004 Příspěvky: 475 Bydliště: Zakladni Materialni Sfera
|
Zaslal: po únor 13, 2006 9:23 pm Předmět: |
|
|
koukal jsem ze tam neni zkratka nb a thx  _________________ Valalaldur V.,,Ospalý Člen Spolku,,
"Braid her branches, life fulfilling
Goddess loving, Goddess killing." |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|