Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lenka Hrubá Titán

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1692 Bydliště: jedna rakev v brněnským sklepě
|
Zaslal: so březen 20, 2004 2:37 am Předmět: Pratelske setkani v Brne |
|
|
Ahoj!
Udelame pratelske setkani Spolku? Treba v Brne? Napiste sem, kdo by prisel a kdy. Rekneme 2. 4. 2004? Znate nejake fajn zatisi v Brne?
Byl uz nejaky podobny sraz? Nechcete se setkat? Napit se neco krve ci neceho jineho? Co? No, taaaaak, Spolek, DO TOHO! Bude sranda, udelame vypravu na vrahy? V realu?
Vitam napady a namitky, vyjadrete se. Kazdy napise svuj postoj. SUP!
Lenka vam preje dobrou noc a krasne sny
*zaleza do sve rakve a jde spat daleko od sve banky, daleko od cesneku*
P.S. Jo, Lenicka muze zajistit nejake ubytovani, rekneme pro 1-2 cleny, vic? Nejake prespani v bezpecne vzdalenosti od cesneku...  _________________
Lenka Hrubá, vampírka, První dáma Spolku, Legenda
Žlutý andílek
- jsem Lenička, žlutá a maličká -
- mám nevlastní sestřičku, okrádá les, láká mladé jinochy a děsně zlobí, je to kleptomanka a trošku srmdí -
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: so březen 20, 2004 8:40 am Předmět: Re: Pratelske setkani v Brne |
|
|
No ja bych mozna mohl v ten patek 2.4. Jeste bych dal vedet urcite. Ale nedostanu se do Brna drive jak hmmm *přemýšlí* asi ve 14:00. To tam tam akorat dojedu vlakem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dargor Ettin
|
Zaslal: so březen 20, 2004 9:55 am Předmět: |
|
|
No,jednoznacne by som isiel,ale vzhladom na to ze je to blizko,dokonca mam aj na vlak ale jedine ze by aj svk cast isla,lebo nak bych tam urcite netrafil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: so březen 20, 2004 11:00 am Předmět: |
|
|
Zni to docela lakave, urcite bych se chtel podivat na tak volkolepou akci Snad mi teno vyken vyjde a bude cely volny na SCHAZENI  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: so březen 20, 2004 2:26 pm Předmět: |
|
|
Teda, vy se mate... no, ja neprijedu asi urcite - vzdalenost a v tu dobu prijede muj dobry pritel, takze ne... _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne březen 21, 2004 8:17 am Předmět: |
|
|
[]
No ja bych hrozne rad ale bydlim moc daleko. Musel bych vyjet den predem nebo bych musel jet autem.A na to nemam benzin. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|