Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Používáte Yoko nebo UO Assist |
Používám obojí |
|
3% |
[ 1 ] |
Používám Yoko |
|
65% |
[ 21 ] |
Používám UO Assist |
|
28% |
[ 9 ] |
Nepoužívám ani jedno z toho |
|
3% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 32 |
|
Autor |
Zpráva |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 4:31 pm Předmět: |
|
|
*má z toho smíšené pocity* _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 5:07 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se za OT, ale jinam se to hodí ještě méně:
Na některých shotech jsem viděl, že někdo vidí svět barevně i když je mrtvý a tedy v podobě ducha. Je to zakázané, nebo je to OK? Pokud to není proti pravidlům a máte někdo link na takovou úpravu můžete se podělit? _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 6:04 pm Předmět: |
|
|
Ghastly napsal: |
Na některých shotech jsem viděl, že někdo vidí svět barevně i když je mrtvý a tedy v podobě ducha. Je to zakázané, nebo je to OK? Pokud to není proti pravidlům a máte někdo link na takovou úpravu můžete se podělit? |
Je to nastaveni v Yoko.
Proc by to melo byt zakazane? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mokusvin Limel Harpy

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 6:16 pm Předmět: Assist |
|
|
PvP neni s asistem problem, samozrejme nema ty scripty, ale kdyz je nekdo neumi tak ma i strach s tim neco delat, tak ma assista a je mu dobre, znam PK ktere bylo uz na vsech ceskych , par zahranicnich i placenych shardech a pořát jen s assistem a nikdy nebyl, respektive nebyla poražena. Souhlasím s tím ze kdyz má nekdo vychytany skripty, zvladne PvP vyhrát i ten kdo to neumí, kazdopadne assist je dle meho takova stara dobra prace a umi toho hafo. A kdyz to nekdo umi skombinovat s makry v Options (což jde) tak je to nařez. Kolik z vas umí a používa makra v Options v UO ? _________________ Me jméno Mokusvin Limel jest, povolaním wampir.
Své sny k Tvým nohám pokládám, proto našlapuj zlehka, neboť šlapeš po mých snech.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 6:34 pm Předmět: |
|
|
Poslední věc k Manawydanu. Uvědomte si, že nemáme makrovací systém. Ani craft se makrem nevymaká! Zapomeňte na způsob trénování, kdy uděláte 1000 dýk a pak zvládnete mytrilové brnění (číslo nesedí ). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
NoX Ettin

Založen: 10. 06. 2004 Příspěvky: 49 Bydliště: Damodred's Stone
|
Zaslal: pá leden 07, 2005 6:59 pm Předmět: |
|
|
Gate keeper napsal: |
JA to shrnu. Assist / Yoko je o povolani,. Pokud nekdo chce hrat PvP - nemuze mit assista. Pokud nekdo chce hrat poradneho Clera... Nemuze mit assista. Pokud nekdo chce hrat poradneho Maga ... Nemuze mit assista... Nechci se vyjadrovat o ostatnich povolanich, ale vim, ze na Wara / wampa bohate staci assist. |
no tak stim bych nesouhlasil, znám a znal jsem spoustu dobrejch mágů a clerů kteří byli buď top v pvp nebo v pvm a jeli přes Assista. _________________ Galldrian "Nox" Damodred
Fourth Generation, Tremere Pontifex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 7:08 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl, že je to hlavně o zvyku. Mnohým stačí Assist, ale kdo ochutnal Yoko, nešáhl zpět po Assistovi (tedy z lidí, které znám). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 7:15 pm Předmět: |
|
|
Ursus napsal: |
Poslední věc k Manawydanu. Uvědomte si, že nemáme makrovací systém. Ani craft se makrem nevymaká! Zapomeňte na způsob trénování, kdy uděláte 1000 dýk a pak zvládnete mytrilové brnění (číslo nesedí ). |
Nepotrebuju makro na trenink, potrebuju makro na nahradu toho, co by mel umet klient ale neumi - ulehceni hry (bandy na sebe, piti spravnych potionu apod). Pokud to bude klient naucen makry, tak klidne staci klient. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 7:19 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Ursus napsal: |
Poslední věc k Manawydanu. Uvědomte si, že nemáme makrovací systém. Ani craft se makrem nevymaká! Zapomeňte na způsob trénování, kdy uděláte 1000 dýk a pak zvládnete mytrilové brnění (číslo nesedí ). |
Nepotrebuju makro na trenink, potrebuju makro na nahradu toho, co by mel umet klient ale neumi - ulehceni hry (bandy na sebe, piti spravnych potionu apod). Pokud to bude klient naucen makry, tak klidne staci klient. |
Jak jsem psal výše, konkrétně tyto makra snad bude klient zvládat. Alespoň naši scripteři tvrdí, že v tom není problém. Pak budou volané pomocí funkce say. Hlavně makra na bandáže by takto mohly být. I když já jsem raději pro ty lekvary. Příklad: "say .heal_potion". Takhle bych to viděl já. Hlavně tím mají všichni stejné možnosti.
EDIT: Pro další věci, navštivte naše fórum http://forum.manawydan.cz/viewtopic.php?t=1215. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ghastly Orc

|
Zaslal: pá leden 07, 2005 11:11 pm Předmět: |
|
|
Vilgerius napsal: |
Ghastly napsal: |
Na některých shotech jsem viděl, že někdo vidí svět barevně i když je mrtvý a tedy v podobě ducha. Je to zakázané, nebo je to OK? Pokud to není proti pravidlům a máte někdo link na takovou úpravu můžete se podělit? |
Je to nastaveni v Yoko.
Proc by to melo byt zakazane? |
ehm... zapomněl jsem dodat, že mám Assista a tam to není. Myslel jsem, že je to nějaká externí úprava klienta - a proto ten dotaz na legálnost. _________________ Ghastly, Adept Spolku, tulák a dobrodruh |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|