Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 12:40 pm Předmět: Dotaz, co v pripade, ze clovek ztrati ci zapomene heslo |
|
|
Mam problem, ci spise ho ma kamos co ode mne zacina hrat. Ptal se mne, co ma delat, kdyz si zmenil heslo, ale asi v nem udelal chybu (2x tu samou, coz je mi trosku divne ale budiz) a ted se nemuze na svoji postavu dostat, protoze mu to hlasi spatne heslo. Ja mu poradil at zkusi ten prvotni mail poslat jako RE a v dopise k nemu svuj problem popsat, je to uz ale vice jak tyden a zatim se nikdo neozval, ma si zaregistrovat na sebe novy ucet a nebo to udelal blbe a je treba pouzit jiny postup?
Diky za rady ............. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
---------------------------------------------
Někdy i žít je statečným činem. - L.A.Seneca
Jo jsme divny ja & ja. - absolom
Ego et ego, quis ei plura? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 12:56 pm Předmět: |
|
|
Ten dotaz myslis vazne? _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
(J. Werich - Císařův pekař) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

Založen: 18. 10. 2004 Příspěvky: 202 Bydliště: Nujelm c. 132 - presnejsi urceni Frýdek-Místek
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 1:35 pm Předmět: |
|
|
Suerte napsal: |
Ten dotaz myslis vazne? |
Nevim co ted tim myslis, ale kdyz si prectu svuj mail co mi z DP prisel po registraci je tam tohle:
"Sve heslo si muzete zmenit kdykoliv a to pomoci prikazu '.password' primo ve hre. Zaroven peclive zalohujte tento email. Jedine jeho zpetnym zaslanim na administratory muzete resit pripadne problemy s uctem na Dark Paradise."
A podle mne problem z uctem znamena take to, ze si zmenim heslo a zapomenu ho, nebo to je jinak? Pisi sem ja, protoze je tady vice lidi, znamy se zatim toho moc od jinych nedovedel, co ma v tomto pripade udelat. _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 2:48 pm Předmět: |
|
|
absolom napsal: |
Nevim co ted tim myslis, ale kdyz si prectu svuj mail co mi z DP prisel po registraci je tam tohle:
"Sve heslo si muzete zmenit kdykoliv a to pomoci prikazu '.password' primo ve hre. Zaroven peclive zalohujte tento email. Jedine jeho zpetnym zaslanim na administratory muzete resit pripadne problemy s uctem na Dark Paradise."
A podle mne problem z uctem znamena take to, ze si zmenim heslo a zapomenu ho, nebo to je jinak? Pisi sem ja, protoze je tady vice lidi, znamy se zatim toho moc od jinych nedovedel, co ma v tomto pripade udelat. |
Staci, kdyz bude postupovat podle toho mejlu... _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 3:14 pm Předmět: |
|
|
A podle mne problem z uctem znamena take to, ze si zmenim heslo a zapomenu ho, nebo to je jinak? Pisi sem ja, protoze je tady vice lidi, znamy se zatim toho moc od jinych nedovedel, co ma v tomto pripade udelat. |
Staci, kdyz bude postupovat podle toho mejlu... |
Tak ze popisi situaci: zmenil si heslo, zapomel heslo, poslal z5 mail s tim co mu prislo, dopsal ze se nemuze prihlasit a ted uz vice jak tyden ceka ........... a porad nic
Je nejake specialni adresa kam to ma poslat? Poslal to na admin@darkparadise.cz _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 3:20 pm Předmět: |
|
|
Znal jsem jednoho, co umrel hlady, kdyz mu zavreli jeden obchod, protoze si myslel, ze zadny jiny neexistuje... _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 3:21 pm Předmět: |
|
|
Znal jsem jednoho, co umrel hlady, kdyz mu zavreli jeden obchod, protoze si myslel, ze zadny jiny neexistuje... |
Mozna proto se ptam, vis a pripominas mi ty lidi se kterymi jsme hovoril na zacatku kdyz jsemna DP zacinal, meli jen kecy, ale radu zadnou
diky _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arisu Gazer
|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 3:24 pm Předmět: |
|
|
Znal jsem jednoho, co umrel hlady, kdyz mu zavreli jeden obchod, protoze si myslel, ze zadny jiny neexistuje... |
Mozna proto se ptam, vis a pripominas mi ty lidi se kterymi jsme hovoril na zacatku kdyz jsemna DP zacinal, meli jen kecy, ale radu zadnou
diky |
tohle BYLA rada... pokud jsi to nepochopil, tak myslim, ze neni na miste rikat o nekom, ze ma jen "kecy" a radsi se zamyslet... co takhle se nad tou jemnou metaforou zamyslet, kouknout na stranky DP a zkusit poslat ten mail vice GM  _________________ Honest, truth and kindness, that´s what counts. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
absolom Lizardman

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
Arisu napsal: |
diky |
tohle BYLA rada... pokud jsi to nepochopil, tak myslim, ze neni na miste rikat o nekom, ze ma jen "kecy" a radsi se zamyslet... co takhle se nad tou jemnou metaforou zamyslet, kouknout na stranky DP a zkusit poslat ten mail vice GM  |
A co treba doporucit nejakeho schopneho co ma mail na to aby neco udelal a ne na to aby to jen mazal? Pokud budu psat vsen najednou a cekat kdo se ozve, muze z toho vzniknout pekny chaos a pokud budu psat po jednom tak mi muze do te doby nejaky automat taky smazat ucet  _________________ Vampiric Phantom alias absolom
|
Návrat nahoru |
|
 |
Suerte Mummy

|
Zaslal: čt listopad 11, 2004 3:32 pm Předmět: |
|
|
Tak na to opravdu nemám co říct.... _________________ Šašku, bav mne! Nudím se.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|