Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 7:00 pm Předmět: Cechy po stoprvé |
|
|
Založeno, aby se diskuse oddělila od Síně zrcadel.
Cechy bych zrušil už jenom pro jejich nevyváženost. A tohle mi nikdo nevymluví. Každý cech je diametrálně odlišný. Každý je jinak těžký a kkaždý z nich je jinak výnosný.
Cech mágů - tam může trénovat jen jedna postava. Když máte štěstí a nikdo jiný tam není, jedná se o výnosnou záležitost. Dříve zneužíváno pro harvest s Blade Spiritem (dnes nevím). Prostory jsou malé a nezajimavé.
Cech vampírů - pravý opak mágů. Rozsáhlý komplex, kde může trénovat více postav najednou. Sice utrpěl zrušením přímého portu do vampířího dungeonu, ale přesto je velmi kvalitně zpracován. Nejlepší myšlenkou bylo oddělení mladých vampírků od těch odrostlejších. Snadný harvest. Leckdo tam harvestí vampem, aby uživil mága a spol.
Cech hraničářů - Pár tématických ohrádek, které mají fungovat jako oddělení obtížnosti. Myšlenka pěkná, praxe pokulhává. Nyní jedno z nejvýhodnějších míst pro harvest. Mnoho zvěře na malém prostoru. Zcela nevyhovující. Nejlepší řešení - zrušit zabíjení zvěře (ranger by zvěř neměl zabíjet, ale chránit) nebo alespoň dát více druhů do hromady. Klidně vyhradit celý zalesněnný ostrůvek. Zvětšit místo pro možnost tamování (tak aby se taming musel trénovat v přírodě až od trošku vyšších hodnot. Mě by mohlo urvat běhat po lese a hledat ptáčky).
Cech paladinů - ostrůvky, velikost slušná. Hlavním místem zneužitelnosti je můstek (lze lákat piráty po jednom). Podle všeho dobře zpracován, neslyšel jsem ztížnosti. Možná moc těžký pro NB (vlastní zkušenost).
Cech necromancerů - výborné, bez připomínek.
Cech kleriků - nemám žádné informace (prosím doplňte).
Cech válečníků -nemám žádné informace (prosím doplňte). _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lena Harpy

|
Zaslal: po listopad 08, 2004 8:05 pm Předmět: Re: Cechy po stoprvé |
|
|
Ja nevim jak vy ostatni ale me v zacatcich loot z cechu dost pomahal, protoze s nizkymi znalostmi hry jsem nemela ani potuchy o tom jak si vydelat jinym zpusobem ,navic kdyz me neustale zabijelo nejaky pk mimo mesto,jako ze jsem se rada toulala... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 8:09 pm Předmět: |
|
|
U cechu rangerů jsem říkal, že se tam dá až snado vydělat.
Měli by tam dát jiné potvůrky a nemělo by jich tam být tolik ...  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Santino Headless
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 8:17 pm Předmět: |
|
|
Velmi mile mě překvapilo, když jsem před chvílí navštívil cech rangerů a spatřil výraznou oranžovou ceduli, na níž bylo napsáno : "Nepoužívejte zostrichy k vybíjení ohrad!"
Považuji to za naprosto správný krok, jelikož z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že jsou zostrichové v ohrádce někdy jako neřízená střela a jsou schopni způsobit velmi nepříjemné situace...
Díky zmíněné novince bude omezen harvest pomocí zostrichů, což je vynikající zpráva!
Díky bohu... (teď nevím, kterému přesně ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Retromancer Mirror Spider

Založen: 17. 11. 2003 Příspěvky: 473 Bydliště: Domek v pustine...
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 8:50 pm Předmět: |
|
|
Takze
1) Vstup omezen je. Hodnoty skillu presne neznam.To ale podle meho nic neresi, protoze pokud je tam harvest staci vzit novou postavu a jit tam se zostem. Red zost je jako killer velice slusny. Nebo tedy jiny ochoceny milacek.
2) Jsem toho nazoru, ze NB samozrejme penize potrebuje, ale, pokud chce ziskat penize na lepsi veci, mel by jiz neco riskovat jit nekam mimo GZ. A nebo alespon nejaky z NB dungeonu - od toho jsou
3) NPC v cechovnich prostorach jsou urceny k treningu a ne k harwestu, proto bych bral kazdeho, kdo pouziva k zabijeni techto npc cokoli cim neroste skill jako obchazeni pravidel. (lava bomby, ochocene zvire (prikladem budiz skyhawk proboha!)
4) NPC v cechach by mely mit takovy lot, ktery je potrebny pro tening daneho povolani - magove regy a manu, warr bandy a zbrane (zbroje).
5) zakazat spariing v cechovnich prostorach - primarne proto, ze to zvysuje lagy, protoze se tam cvici velke mnozstvi hracu na jednom miste, ale dochazi take ke zcela zbytecnym killum (a predevsim lootum) a jejich reseni ze strany GM, a to vse kvuli vyjimce z pravidel, ktera je imho spatna. Nechapu, proc zrovna cechy by mely slouzit jako misto sparying treningu. _________________ Retromancer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alexandr Liche

Založen: 13. 09. 2004 Příspěvky: 515 Bydliště: Někde v České Republice
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 9:17 pm Předmět: |
|
|
Na cvičišti se nemá vydělávat, ale trénit....  _________________ Ten, jehož jméno už nikdo nezná. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 9:54 pm Předmět: |
|
|
Mno, cviciste bych jeste trochu zmenil, harv na nich je jako ( jestli to tak neni, opravte me ) ve Fire u pavouku a to me dost prakvapilo... mozna snizit loot a zvysit zivoty? Aby clovek nemusel cekat u medvedu apod. nez se respawnou.
S tim treningem tamingu, to je skvely napad, ale jak to udelat pro jiz trochu pokrocilejsi hrace? Mozna jen rozsirit tu ohradku a pridat vice zviratek?
Edit: dopsan druhy odstavec _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ursus Titán

Založen: 22. 04. 2004 Příspěvky: 1560 Bydliště: Na tomto světě už nebydlí
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 9:58 pm Předmět: |
|
|
Představ si situaci, kdy by cech nebyl jednou místností na greenu, ale malým ostrůvkem se vším všudy nebo podzemím. _________________ Spoléhat na druhé je vždy ponižující, ale nemít nikoho, na něhož byste se mohli spolehnout, je ještě horší.
John Wyndham - Den trifidů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Leny-m Moloch
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 10:05 pm Předmět: |
|
|
nj, ale oddelil bych to nejak, protoze kdyz trenujes jen s lukem a pote chces trenovat s dykou, tak se na cviciste nedostanes... _________________ Leny-m |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Naja Kráska

|
Zaslal: út listopad 09, 2004 10:29 am Předmět: |
|
|
cviciste budou jeste omezena, idea je skutecne cviciste, nikoliv zdroj prijmu, postupne doplnujeme slabsi monstra po svete a omezeni cechovnich monster je v poradi (mno, je v poradi uz od srpna, ale snad to dame konecne dokupy) chystana zmena makrovani systemem take dost zahybe takze. co s etyce sparingu, kdyz se to nekde prehani, jako tomu bylo naposledy v cechu waru, nasleduji nevyhnutelna protiopatreni |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|