Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: út leden 06, 2004 11:04 am Předmět: Skládačky |
|
|
* pomalu zvedl oči od otevřené knihy, vstal a vrátil jí na své místo v knihovně, vzal pergamen a napsal *
Pročetl jsem snad všechny knihy co jsem našel, ale nenašel jsem odpověď na otázku, co je zapotřebí ke složí Kryssu pro Vampíra.
Žádám tímto o pomoc ve svém pátrání všechny, jenž vědí něco o tomto problému.
* přilepil pergamen na nástěnku a smutně odkráčel pokračovat ve svém hledání * _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út leden 06, 2004 11:55 am Předmět: |
|
|
*s usmevem strhl pergamen*
dlouha cesta vede vede ke slozeni specialnich zbrani, ci zbrani primo mystickych,
* pokracuje cteni tluste bichle *
musite mnoho komponentu v bojich, ci obchodem ziskat, pak se Vam muze podarit poskladat i Nb zbran.
* preskakuje mnoho stran a hleda ten spravny recept *
- Bloodsucking Knife pro Vampy - Sargoneiol - 3x Beeds, 2x Mushroom, 2x Stick, 1x Ball - Bloodsucking Knife pro Vampy
* prohlizi si ostatni recepty a krouti hlavou *
* BUM a kniha je zase zavrena a uklizena kdesi...*
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: út leden 06, 2004 12:54 pm Předmět: |
|
|
Mnohokráte děkuji starý příteli, bohové ať jsou nakloněni Tvým krokům. Pokud budu někdy já moc pomoci Tobě, neváhej a vyslov své přání.
* opsal si všechny přísady a radostně vyrazil do krajů Britainských * _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilgerius Strašidlo

|
Zaslal: út leden 06, 2004 3:29 pm Předmět: |
|
|
Nebo s pomoci sikovneho remeslnika muzes shromazdit prkno, kus zeleza a drat a vse dohromady spojit v magicky kryss....
...jen nevim, zda se vyplati ho zkladat z casti, ktere jsou ... velice .... velice drahe. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: út leden 06, 2004 5:42 pm Předmět: |
|
|
Ty casti jsou mystic ?
Ne, ze by mi to na neco bylo
Ale potkavam jednoho wampa, nosiciho krasny rare +11 Kryss of Vampire kryss. Supr hracka _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: út leden 06, 2004 7:43 pm Předmět: |
|
|
kriss of wampire kiss je jina vecicka. neni skladana, je pravdepodobne odnekud z questu... nemel jsem tu cest
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ancalagon Harpy
|
Zaslal: út leden 06, 2004 9:55 pm Předmět: |
|
|
Kryss of vampire kiss je skvely - vyskytuje se ve verzich neobvyklych - +8 +11 apod. a pri hitu vysava zivoty ( 10 - 20 ).. a je pekne drahy - ale ne jako mystic nebo skladacky... a ma hezkou barvu...  _________________ Let the Light shine upon your Path. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: st leden 07, 2004 7:54 pm Předmět: |
|
|
Takze on bere svou damage a jeste k tomu vysaje zivot? Tak to je husty. A ten zivot to prida wampikovi ? _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pajadin Wyrm

Založen: 28. 01. 2004 Příspěvky: 2083 Bydliště: Hotel v Magnicii(Žďár nad Sázavou)
|
Zaslal: po únor 09, 2004 8:20 pm Předmět: |
|
|
Uvidel jezdce na černém koni. Jeho ruka svírala meč...meč podivné barvy...Longsword of Midnight Storm...tak zněl jeho název...
(Mám otázku...lze se někde dočíst o skládaných mečích? Který kameny na co a tak?)
Naposledy upravil Pajadin dne po únor 09, 2004 8:54 pm, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gate keeper Phoenix
|
Zaslal: po únor 09, 2004 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ve starych knihach jsou prapodivne recepty, jak mysticke ybrane sloyiti. Vsak cteni techo knih je velmi slozite. Vsak ji jeden recept tu zaznel.
*Odesel hledat TU velkou bychli plnou prapodivnych znaku*
Uff ta je ale teska
* Zacetl se *
* zacetl se *
* usnul *
Chrrrr Fiiii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|