Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Clerik de Nagga Headless

|
Zaslal: ne červen 06, 2004 5:30 pm Předmět: Dění v ICE |
|
|
Já se chtěl jenom omluvit za to, co sem spáchal v tom ICE. Byl jsem naštvanej kvůli tomu jak jste nás dohnali. Já měl v plánu si to dát s Wampem a do toho jste se oběvili vy. Bylo to všechno jen v tom že jsme se nedomluvili co bude dál a jak.... bylo tam ještě víc těch faktorů, ale těm byste určitě nevěřili. Tak se Vám za to omlouvám a doufám, že zůstanou naše vztahy minimálně neutrální.  _________________ Přej a bude Ti přáno! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bereg Sunrise Titán

Založen: 19. 11. 2003 Příspěvky: 1594 Bydliště: Wild of Northern Territory
|
Zaslal: ne červen 06, 2004 5:33 pm Předmět: Re: Dění v ICE |
|
|
Mohl bys pro zelpeší situace alespon navrátit ty veci, preci jenom, když nekdo hodí stenu aby zachranil lid pred flusnutí drakem a ty ho za to zabiješ ....to ze to hodil na tebe byla ciste nahoda, pac si zrovna stal ve dverich |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Timeo Arach

Založen: 01. 12. 2003 Příspěvky: 1016 Bydliště: kde mne prepadne spanek, oficialne v Jhelomu
|
Zaslal: ne červen 06, 2004 5:39 pm Předmět: |
|
|
Veci jsou navraceny. To, ze tam stal pri carovani zdi ale nebyla nahoda, nybrz umysl, aby si zajistil beztrestny kill.. Je to pravda, tak proc to nerici..
Ocenuji tvou omluvu, ale mozna by ses mel omluvit spise konkretne.. _________________ Timeo.. zavaty v prachu na knihovne |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

Založen: 21. 02. 2004 Příspěvky: 856 Bydliště: S Dixem v Jeskyni
|
Zaslal: ne červen 06, 2004 5:43 pm Předmět: |
|
|
Clericu....
I pres tvoji zlobu ti toto neodpustim.na trhu jsi nebyl jak jsi slibil
Zabil si moji pritelkyni,Nadaval nam,vybral ji a vydiral nas...
Na me pratlestvy zapomen,hledej odpusteni nekde jinde jini ti urcite odpusti.....Ja ne.
Vzdy sem si o tobe myslel ze jsi slusny,hodny a zdal sem mi sympatycky.
Proste jak se rika v Pohode...
Mozna casem ti odpustim ale moje zloba je velka......
Edit: Dekuji ze jsi vratil veci...... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Necrostan Kyklop

Založen: 02. 03. 2004 Příspěvky: 655 Bydliště: Momentalne potulny chodec . . .
|
Zaslal: ne červen 06, 2004 6:08 pm Předmět: |
|
|
To ze vratil veci na tom nic nemeni. Treba jen chtel aby jsme to nerozsirili. Nevim jestli mu mam verit. Ale ja mu neodpoustim. Prozatim. _________________ *Sedi ve Spolku s knihou v ruce studujíc nové věci*
Zalezi na cloveku jaky smer cesty si vybere. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: ne červen 06, 2004 6:09 pm Předmět: |
|
|
Necrostan napsal: |
To ze vratil veci na tom nic nemeni. Treba jen chtel aby jsme to nerozsirili. Nevim jestli mu mam verit. Ale ja mu neodpoustim. Prozatim. |
Souhlasim se Stanem
Toto je uz moc.... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Clerik de Nagga Headless

|
Zaslal: ne červen 06, 2004 6:13 pm Předmět: |
|
|
Fleku pokuď jsi četl všechny zprávy tak víš, že věci Tvojí přítelkyně jsou vráceny... Při tom jsem se chtěl omluvit mágce (Miriah?), že jsem ji vlezl do stěny a zabil ji. Bylo to kvůli jinému člověkovi, za kterého ty samozřejmě nemůžeš. Promiň.... _________________ Přej a bude Ti přáno! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Miriam Headless
|
Zaslal: ne červen 06, 2004 6:20 pm Předmět: |
|
|
Je pravda ze se mi jeste nestalo, abych kouzlila stenu pred draka a pritom do me sekal klerik.. a doufam ze uz nikdy nestane.
Veci si nech, mozna ze kdyz je budes mit u sebe, tak ti to vsechno poradne dojde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
FLEK Walking Carcass

|
Zaslal: ne červen 06, 2004 6:46 pm Předmět: |
|
|
Ja vim ze jsi To vratil mas tam napsanej Edit a tam mas diky ze si vratil ty veci.....
Nic vsak nemeni na tom co si udelal i kdyby si ji dal treba 100K.
Me je to jedno...... _________________ FLEK THE WHITE PALADIN
Dixův otec před smrtí |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Shadow Orc
Založen: 08. 11. 2003 Příspěvky: 184 Bydliště: Chomutov, Brno
|
Zaslal: ne červen 06, 2004 7:15 pm Předmět: |
|
|
Clerik de Nagga napsal: |
Bylo to kvůli jinému člověkovi, za kterého ty samozřejmě nemůžeš. Promiň.... |
Kvůli komu? Nepočítej že Ti to odpustíme. Buď rád, že jsme se udrželi na uzdě a nazabili Tě. To co jsi tam předváděl byl hnus, kentus .... prostě mě chyběj slova. ( Otevřeně řečeno v reálu bych po Tobě asi skočil. )Takhle mi dlouho nikdo nehnul žlučí. Jestli se takhle chováš i jindy, no to teda musí být síla. Děláš ostudu všem klerikům. Doufám, že můj život nikdy nebude záviset na Tobě, protože to bych se radši sám zabil.
Možná někdy zmoudříš, ale u mě si skončil. Jsi fakt ... však víš co jsem Ti říkal dole v ICE. _________________ Shadow
stárnoucí vampír Spolku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|